Fastighetsmäklare i Trosa
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Trosa

Redo för ett bostadsbyte eller har du ännu inte flyttat hemifrån? Kom in till oss på SkandiaMäklarna i Trosa för ett möte, en kostnadsfri värdering av din bostad eller för att få svar på någon fundering om bostadsmarknaden. Våra fastighetsmäklare kan Trosa och vet hur du lyckas med din bostadsaffär. Du hittar oss på Östra Långgatan 2, ett stenkast från Trosa torg samt i Gnesta på Stora torget. Välkommen till oss.

Din fastighetsmäklare i Trosa och Gnesta

SkandiaMäklarna finns på små och större orter runt om i landet. Vi kan kan bostadsmarknaden både nationellt och lokalt och våra fastighetsmäklare hjälper dig gärna att hitta hem, vare sig det är i Trosa, Gnesta, Vagnhärad, Västerljung, Stjärnhov, Björnlunda eller kanske Laxne. Vi hjälper till med objektsbeskrivning, visning, budgivning, köpekontraktets alla juridiska delar samt erbjuder smarta försäkringar. SkandiaMäklarna vill göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig att byta bostad.

Vi förmedlar följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Gårdar och tomter
  • Lantbruk
  • Nyproduktion
  • Fritidshus

Lita till SkandiaMäklarna när du vill köpa och sälja bostad.

Flytta enklare med SkandiaMäklarna

Gör det enkelt för dig, ta hjälp av oss när det är dags att sälja din nuvarande bostad och hitta en ny. Din drömbostad väntar på dig och våra kunniga fastighetsmäklare hjälper dig att hitta hem. Flytten dessutom ännu mer smidig om du anlitar flytt- och städhjälp, vi rekommenderar gärna våra favoriter.

Hitta ditt framtida hem snabbt

Många sitter och spanar länge innan de hittar ett intressant objekt på bostadsmarknaden. Ta hjälp av oss att scanna marknaden och få tips om nya objekt direkt. Ibland går det snabbt, så låt inte någon annan hinna före till ditt drömboende. Byt bostad tillsammans med din lokala mäklare i Trosa och Gnesta.

Välkommen in på ett förutsättningslöst möte eller gör en kostnadsfri värdering. Vi på SkandiaMäklarna finns här för dig.

Våra mäklare i Trosa

Karin Esberg
Fastighetsmäklare / Kontorschef
Franchisetagare
karin.esberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Thomas Sjöblom
Fastighetsmäklare
thomas.sjoblom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alicia Chalkias
Mäklarassistent / trainee
alicia.chalkias [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Bitte Tjäderlund
Mäklarassistent
bitte.tjaderlund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Kajsa Kromnér
Säljkoordinator
kajsa.kromner [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Maria Fagernäs
Fastighetsmäklare
maria.fagernas [at] skandiamaklarna.se (E-posta)