Fastighetsmäklare i Trosa

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Trosa

Redo för ett bostadsbyte? Kom in till oss på SkandiaMäklarna i Trosa för ett möte, en kostnadsfri värdering av din bostad eller för att få svar på någon fundering om bostadsmarknaden. Våra fastighetsmäklare kan Trosa och vet hur du lyckas med din bostadsaffär. Du hittar oss på Östra Långgatan 2, ett stenkast från Trosa torg samt i Gnesta på Stora torget. Välkommen till oss.

Din fastighetsmäklare i Trosa och Gnesta

SkandiaMäklarna finns i hela landet. Vi kan bostadsmarknaden både nationellt och lokalt. Våra fastighetsmäklare hjälper dig gärna att hitta hem, vare sig det är i Trosa, Vagnhärad, Västerljung, Hölö, Mörkö, Gnesta, Stjärnhov, Björnlunda eller Laxne. Vi hjälper till med objektsbeskrivning, fotografering, marknadsföring, visning, budgivning, köpekontraktets alla juridiska delar samt erbjuder smarta försäkringar. I vårt arvode ingår ockå alltid en timmes homestylingkonsultation.
Vi på SkandiaMäklarna vill göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig att byta bostad.

Vi förmedlar följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Tomter
  • Gårdar och lantbruk
  • Nyproduktion

Vi hjälper dig att göra en trygg och framgångsrik bostadsaffär.

Flytta enklare med SkandiaMäklarna

Gör det enkelt för dig, ta hjälp av oss när det är dags att sälja din nuvarande bostad och hitta en ny. Din drömbostad väntar på dig och våra kunniga fastighetsmäklare hjälper dig att hitta hem. Vi rekommenderar att du anlitar flytt- och städhjälp för att göra din flytt ännu mer smidig.

Hitta ditt framtida hem snabbt

Ta hjälp av oss att hitta rätt på marknaden och få tips om nya objekt direkt. Ibland går det snabbt, så låt inte någon annan hinna före till ditt drömboende. Byt bostad tillsammans med din lokala mäklare i Trosa och Gnesta.

Välkommen in på ett förutsättningslöst möte eller gör en kostnadsfri värdering. Vi på SkandiaMäklarna finns här för dig.

 

Våra mäklare i Trosa

Karin Esberg
Fastighetsmäklare / Kontorschef
Franchisetagare
karin.esberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Andreas Carlquist
Fastighetsmäklare
andreas.carlquist [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Ingela Henriksson
Mäklarassistent
ingela.henriksson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)