Alexandro Asaad

Fastighetsmäklare 073-280 23 89

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Alexandro

Hej! Alexandro heter jag och jobbar som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna.

Jag kommer ursprungligen ifrån Eskilstuna men uppvuxen i Västerås, numera bosatt i Stockholm. Jag förmedlar bostadsrätter & villor med fokus på Årsta/Stureby/Östberga/Älvsjö.

För mig är det viktigt att alltid tänka i ombytta roller. Hur hade jag som kund önskat bli bemött för att känna mig nöjd, inte bara med affären utan hela upplevelsen från början till slut. Därför är jag analytisk för att inte missa de små detaljerna som kan ha en avgörande betydelse i en affär. Detta är något jag lärt mig av min fotbollskarriär och som tidigare försäljningschef.

Nätverk anser jag vara min mest värdefulla tillgång. Försäljning och service har varit en stor del av mitt liv ur ett privat och professionellt perspektiv. Trygghet, uppföljning och resultat är mina nyckelord för en framgångsrikt lyckad affär och som fastighetsmäklare fortsätter jag att bygga nätverk för att skapa nya minnen och bra affärer.

Väljer du mig som din fastighetsmäklare så har du hittat en särskild nål i en höstack och vi kommer tillsammans skapa nya minnen och bra affärer!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.