Älvsjö - Solberga, Älvsjö

Solberga ängsväg 15

Såld
  • 3 rum
  • 72,5 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull trea med inglasad balkong i kollektivhuset Kupan

-Vill du slippa tänka på vad du ska laga till middag i veckorna?
-Skulle du uppskatta att få mer utrymme för barnen och/eller egna intressen?
-Skulle du uppskatta mer gemenskap med andra?
-Önskar ni en hemtrevlig lägenhet med en utsikt från din balkong?

Denna rymliga trea på 72,5 kvm erbjuder en oas av lugn och modern elegans mitt i det kollektiva boendet. Med en perfekt balans mellan privatliv och social gemenskap erbjuder denna bostad den ultimata upplevelsen av ett modernt samhälle. De generösa utrymmena och det öppna konceptet ger en känsla av rymlighet och ljus, medan närheten till en rad faciliteter garanterar en livsstil fylld av bekvämlighet. Förutom den privata komforten erbjuder Solberga Ängsväg 15 ett brett utbud av gemensamma faciliteter som lyxen av en gemensam snickerirum, spa, moderna gymmöjligheter och charmiga grönområden, perfekta för avkoppling och gemenskap. Upptäck den underbara takterrassen som bjuder på panoramautsikt och möjligheten att skapa minnesvärda stunder med vänner och familj.

Kupan är ett välfungerande kollektivhus för alla åldrar och bildades 1986. Här erbjuds medlemmarna bland annat storkök, matsal, gym, lekrum, verkstäder, filmrum, ateljé för keramik och konst, olika utrymmen för barn, ungdomar och vuxna samt bastu och två tvättstugor. Till föreningen tillhör även en trevlig trädgård och två stora takterrasser med underbar utsikt.
Föreningen har en informativ hemsida för dig som vill veta mer: www.brfkupan.se

Denna bostad är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Det är en chans att leva ditt bästa liv i en miljö som uppmuntrar gemenskap, välbefinnande och bekvämlighet. Missa inte chansen att bli en del av detta enastående kollektiva samhälle på Solberga Ängsväg 15.

Kontakta oss idag för att boka en visning och ta steget mot en framtid fylld av lyx, komfort och gemenskap!

Mer om mäklarna