Årsta, Årsta

Borensvägen 64

Såld
  • 4 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

Gavelfyra - öppen spis - stenkast från årsta torg

Välkommen till ditt drömhem på Borensvägen 64 i Årsta! Denna fantastiska lägenhet på 86 kvadratmeter erbjuder inte bara rymliga och trivsamma utrymmen utan även en unik huskänsla mitt i en grönskande oas med ett härligt gavelläge som ger er fönster i tre väderstreck.
Lägenheten har fyra välplanerade rum och ett rymligt kök. Här finns gott om plats för att inreda efter dina personliga behov och önskemål. De generösa ytorna ger en känsla av rymd och frihet, perfekt för dig som vill skapa din egen drömbostad.
Inne i lägenheten möts du av en fullt fungerande öppen spis som ger en mysig och inbjudande atmosfär. Den här detaljen ger inte bara värme och komfort, utan ger även en extra dimension av charm till bostaden.

Området runt lägenheten är en sann fröjd för ögat med sin frodiga natur och grönska. Här kan du njuta av lugnet och stillheten samtidigt som du är nära Årstas puls. Utanför bostaden har ni en underbar uteplats som föreningen förvaltar över, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter.

Dessutom är läget perfekt med närhet till Årsta torg, vilket ger dig tillgång till allt du behöver i vardagen. Här finns butiker, restauranger, och allt annat du kan tänkas behöva. Du har även bra kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till centrala Stockholm.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet på Borensvägen 64 i Årsta en drömbostad för familjen som söker det bästa av två världar: en harmonisk och grönskande miljö samtidigt som du har Årstas bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att uppleva den unika huskänslan i denna underbara lägenhet.

Välkommen till Borensvägen 64.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna