Stureby, Enskede

Götaforsvägen 30

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Etagevåning i hjärtat av Stureby

Välkommen till Stureby och Götaforsvägen 30 - en exklusiv etagevåning som kombinerar stil, komfort och modern elegans. Denna rymliga trea med kök erbjuder en fantastisk livsstil i ett grönskande och lugnt område.

Den smakfulla renoveringen av badrum och kök ger en känsla av lyx och modernitet. Med ljusa toner och noggrant utvalda material skapas en harmonisk atmosfär. Köket är en dröm för matälskare med generösa arbetsytor, skåp i stilfullt vitt och en separat matplats med utsikt över det fridfulla området.
På övre plan välkomnas du av ett generöst och mysigt vardagsrum med en tydlig vindskaraktär. Här finns utrymme för både en bekväm soffgrupp och en elegant matplats. Extra förvaring finns i en separat klädkammare. Utgången till balkongen i bästa västläge ger dig möjlighet att njuta av vackra solnedgångar och avkopplande stunder utomhus.

HSB BRF Stureby i Stockholm är en stabil förening som har varit med sen 1951. Låg belåningsgrad på 2 343 kr/m² enligt senaste årsredovisningen 2022. Inom föreningen finns det gym, bastu, pingisrum och övernattningsrum som föreningens medlemmar kan nyttja. 10 min till Stureby tunnelbana och på 5 min är man ute på motorvägen.

För den praktiskt lagde finns källarförråd för lägenheten samt utrymme för cyklar och barnvagnar. Götaforsvägen 30 är inte bara ett hem, det är en livsstil. Upplev den perfekta kombinationen av modern bekvämlighet och charm i denna enastående etagevåning.

Välkommen till Götaforsvägen 30.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna