Årsta, Årsta

Sköntorpsvägen 93

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad pärla med det lilla extra

Upptäck fantastiska Sköntorpsvägen 93, en unik kombination av bevarad charm och modern komfort, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa ett harmoniskt och välkomnande hem.

Köket är hemmets hjärta, och med generösa ytor och platsbyggd kökssoffa finns här gott om utrymme för långa middagar med vänner och familj. Här samsas noggrant bevarade originaldetaljer som köksskåp och fönsterbrädor i sten med varsamma renoveringsbeslut för att matcha tidsandan. Väggen mellan kök och vardagsrum har öppnats upp och skapar ett harmoniskt ljusflöde genom hela lägenheten.

Det inbjudande vardagsrummet lockar med sitt vackra parkettgolv och ljust målade väggar, där träpanelen bidrar till en charmig kontrast. Här finner du en flexibel yta som enkelt möbleras efter dina önskemål och dessutom har utgång mot balkong i söderläge, där du kan njuta av solens strålar.

Badrummet är renoverat 2017 med inbyggd golvvärme och badkar. Vill man hellre sätta in en tvättmaskin är allting förberett för detta.

I den låga månadsavgiften på 3 158 kr ingår även tv och bredband. Utöver de platsbyggda förvaringsmöjligheterna i lägenheten finns även ett externt förråd. Brf Hjälmaren-Sköntorp är en otroligt stabil förening med en låg belåning på endast 100 kr/kvm! I dagens läge är det svår att hitta en förening som känns mer riskfri.
Det finns även 5 st företagslokaler som hyrs ut av föreningen och ger dolda inkomster till föreningens redan stabila ekonomi.

Föreningen har även 7 st tvättstugor, 1 föreninglokal samt 2 st övernattningslägenheter som kan hyras av medlemmarna. Lägenheten ligger ett stenkast ifrån vackra Årstaviken och en kort busstur tar dig till Gullmarsplan. Årsta är som en pittoresk småstad, och i centrum finns mataffär, biograf, två gym och bibliotek, samt ett mysigt restaurang- och kaféutbud.

Missa inte chansen att uppleva detta underbara boende.

Välkommen till Sköntorpsvägen 93.
Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Årsta

Sköntorpsvägen 93

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.