Årsta, Årsta

Sandfjärdsgatan 10

REDO™
  • 5 rum
  • 109 kvm
  • Bostadsrätt

Etagelägenhet på 12:e våningen med Fantastisk Utsikt i Söderläge.

Snart kommer denna fantastiska etagelägenhet på Sandfjärdsgatan 10 att erbjuda en lyxig och bekväm livsstil till en lycklig ägare!

Denna imponerande etagelägenhet sträcker sig över hela 109 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Med 3 rymliga sovrum, 1 generöst matrum och ett stort vardagsrum, är detta en bostad som imponerar från första ögonkastet. Det rymliga köket är en plats för kreativa kulinariska äventyr och tillräckligt med plats i matrummet som rymmer 6-8 personer. Det som verkligen sätter pricken över i:et är den stora balkongen i söderläge. Här får du inte bara en plats att njuta av solen från morgon till kväll, utan också en fantastisk utsikt som sträcker sig över horisonten. Dessutom är lägenhetens VVS-system stambytt, vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet.

Detta drömhem är en del av en välskött och stabil förening med en sund ekonomi och skuldfri belåning. Du kan känna dig trygg med att vara en del av en gemenskap som prioriterar trivsel och långsiktig hållbarhet.

När det gäller läge har du allt inom räckhåll. Härliga barnvänliga omgivningar med grönområden, parker samt närhet till Årstafältet med fotbollsplaner, golfrange, vattendrag och kolonilotter. Här bor du även med närhet till Årsta skogen med mysiga promenadstråk och utegym. Den närliggande gång- och cykelbron över Årstavikens vatten ger en enkel tillgång till pulsen på Södermalm. Med gångavstånd till tvärbanan, som smidigt förbinder dig till Liljeholmen och Gullmarsplan med tunnelbanans nätverk, är pendlingen en bris. Dessutom ligger lägenheten i ett lugnt område intill Valla Torg, med Årsta Torg inom bekvämt promenadavstånd.

Välkommen till ditt nya hem högt uppe på Sandfjärdsgatan 10, där komfort och charm möter spektakulär utsikt.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Årsta

Sandfjärdsgatan 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.