Årsta, Årsta

Borensvägen 12

  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 2 950 000 kr
Månadsavgift: 4 864 kr/mån

Perfekt tvåa med solig söderbalkong på Borensvägen 12 - Ett drömboende för solälskare!

**** ACCEPTERAT PRIS! **** - Säljaren säljer för angiven prisnivå om inget högre bud inkommer. kontakta mäklaren för mer info.

Välkommen till ditt nya hem! En förtrollande och stilren tvåa på 52 kvm som kommer att få ditt hjärta att slå lite fortare. Belägen på Borensvägen 12 i det fridfulla Årsta, utgör denna bostad en perfekt blandning av modern elegans och bekväm funktionalitet. Med en magnifik balkong i söderläge, erbjuder denna pärla ett oslagbart tillfälle att njuta av varje stråle av solsken som Stockholm har att erbjuda.

Rymligt kök med matplats för sällskap om ca 4 personer som skapar en härlig känsla om familjemiddagar, eller om man önskar utforska sin kreativitet i köket med sina matlagningskunskaper. Möblerat vardagsrum för soffhäng och mysiga filmkvällar med utgång till balkong i fritt söderläge där du kan njuta av soliga frukostar eller läsa en bok vid avkoppling. Sovrum i insynsskyddat läge med gott om förvaringar. Gröna väggar som smälter samman med den skiftande naturen utanför sovrumsfönstret. Mycket snyggt helkaklat badrum med fondvägg i oktagon marmor. Tillhörande källarförråd och tvättstuga i huset.

Ett bekvämt boende i fantastisk miljö med närhet till skolor, förskolor, flertalet restauranger, caféer och butiker. Bra läge med närhet till Årsta Torg, matbutik och omtyckta Årstaviken med populära promenadstråk. Utmärkta kommunikationer antingen via buss som tar dig till Gullmarsplan eller Liljeholmen och avgår ett stenkast från bostaden var 4:e-10:e minut eller tvärbanan (Sickla-Solna via Gullmarsplan, Årstaberg och Liljleholmen) ca 300 meter bort - hållplats Linde. Till Gullmarsplan tar du dig på fem minuter via buss eller tvärbanan. Oavsett färdmedel når du Södermalm på cirka 15 minuter och ca 10 minuters cykelfärd till Södermalm.

Exklusivt boende i hjärtat av Årsta i kombination med solig balkong häng, välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Årsta, Årsta

Borensvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 900 000 kr
  • 2 900 000 kr Budgivare 1 2024-02-19 12:01