Fastighetsmäklare i Tyresö/Älta

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Tyresö/Älta

För oss på SkandiaMäklarna är det alltid du som kund som står i fokus! Ett kvitto på det är att vi är Tyresös mest anlitade mäklarbyrå och dessutom den som får bäst betalt. Detta beror på vår kunskap, professionalitet, erfarenhet och engagemang i dig och din affär oavsett om du är köpare eller säljare!

Söker du efter ditt nya drömboende? Då är du välkommen att kontakta oss, antingen kommer du in till oss i vår nya fina lokal för ett förutsättningslöst möte alternativt så kommer vi hem till dig. När du funderar på att byta bostad är det viktigt att veta vad du kan få ut vid en försäljning och att du förbereder dig genom att t ex söka lånelöfte. Vi har samarbete med flera av de stora bankerna och hjälper gärna till med en kostnadsfri värdering för ett lånelöfte inför ett kommande bostadsköp. Har du andra frågor gällande ditt kommande drömboende så hjälper vi till med det också, köper du i Tyresö eller Älta då är vi på vår hemmaplan och kan det mesta. Letar du drömboende utanför vårt område - då har vi fantastiska kollegor på över 90 olika platser i Sveriges avlånga land och självklart ser vi till att de hjälper dig.

Din kvalitetsmäklare i Tyresö och Älta

När du köper eller säljer din bostad så vill vi självklart vara ditt förstahandsalternativ och därför sätter vi alltid trygghet och kvalitet i fokus när du ska göra ditt livs största affär. Vi bistår dig med allt från rådgivning till snyggt och prydligt visningsmaterial, juridiska spörsmål samt deklaration vid avslutad försäljning. Oavsett om du vill köpa eller sälja:

  • Hus
  • Radhus
  • Bostadsrätter
  • Gårdar och tomter
  • Nyproduktion
  • Fritidshus

Så är du välkommen att kontakta oss. Självklart bistår vi med hjälp även när det gäller kommersiella fastigheter och boende i Spanien.

Samarbetspartners

För att du ska känna trygghet genom hela processen samarbetar vi med bra och pålitliga samarbetspartners. Vi arbetar bara med de som vi själva kan tänka oss att anlita privat. Detta gäller oavsett om det är homestyling, flyttfirma, städfirma eller besiktningsföretag. När det gäller hantverkare har vi också flera vi kan rekommendera, fråga oss. Vill ni veta om de är duktiga? Kom in på vårt nya kontor och titta!

Söker du ditt drömhem?

Lugn, det är då du kan vända dig till oss. Vi, som den överlägset största aktören i området, har vetskap om vad som är på väg ut på marknaden långt innan objekten marknadsförs. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just ditt drömboende. Vi ser fram emot att kunna möte dig i dörren med ett: Välkommen Hem.

Våra mäklare i Tyresö/Älta

Anna Svanholm
Fastighetsmäklare / Kontorschef
anna.svanholm [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Linda Blomberg
Fastighetsmäklare
linda.blomberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Helene Carlsson
Fastighetsmäklare
helene.carlsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Rasmus Gladh
Fastighetsmäklare
rasmus.gladh [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Tim Sandberg
Fastighetsmäklare
tim.sandberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Emma Ekholm
Fastighetsmäklare
emma.ekholm [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Ludwig Gullberg
Fastighetsmäklare
ludwig.gullberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Pia Schenström Thunberg
Koordinator
pia.schenstromthunberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Martin Carlsson
Säljkoordinator
Blivande fastighetsmäklare
martin.carlsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Maria Lillesand
Tjänstledig
tyreso [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Emelie Hallman
Säljkoordinator
Fastighetsmäklare
emelie.hallman [at] skandiamaklarna.se (E-posta)