Farmarstigen, Tyresö

Kanelgränd 64

Såld
  • 1 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt förstaboende i lugnt och trivsamt område!

Varmt välkommen till Kanelgränd 64 och brf Trädgården belägen i ett mysigt område med närhet till kommunikationer och Tyresö Centrum med all dess bekvämligheter. En perfekt första bostad, här kan du flytta in och trivas från första stund!

- Mycket välplanerade kvm som säljaren har utnyttjat och byggt till en praktisk säng i alkoven
- Tilltalande planlösning
- Egen entré med förråd direkt utanför dörren.
- Närhet till kommunikationer som tar dig snabbt in till Gullmarsplan och Stockholms City.
- Stor balkong
- Lugnt och trivsamt område.

Väl in i bostaden möts du av en hemtrevlig och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i en bra garderob med skjutdörrar. Till vänster från hallen når du det bra duschrummet som även har en tvättmaskin.
Rakt fram i hallen ligger en praktisk klädkammare.
Välplanerat rum med en bra köksavdelning med gott om plats till förvaring och generösa arbetsytor samt en trevlig matplats med utgång till en balkong med em och kvällssol. Här ges även plats för soffgrupp och vidare har säljaren byggt upp en kontorsdel i alkoven med en dubbelsäng som du drar ut under ( se bilder). Detta gör att du maximerar ytan på bästa möjliga sätt.

På det stora hela en hemtrevlig lägenhet med genomgående bra skick och väl tillvaratagna 39 kvadratmetrar!

I föreningen finns det möjlighet att nyttja bastu, gym

FÖRENINGEN:
Föreningen omfattar 124 bostadsrättslägenheter, 39 garage, 60 parkeringsplatser, 4 lokaler och ett fastighetsförråd. I Brf Trädgården källsorterar vi våra sopor och har därför inga sopnedkast i portarna. I stället har vi två miljörum i området med sortering för papper, wellpapp och restavfall. Tvättstugorna ligger i fem separata byggnader inom området. Varje tvättstuga är utrustad med två tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp, tvättbänk och kallmangel.
På Kanelgränd 51 har vi en gemensamhetslokal på 119 m2 med bastu och gym. I källaren på Kanelgränd 51 och 22 finns också skyddsrummen med 300 platser

OMRÅDET:
Alldeles i närheten finns skola och förskolor och härlig naturskön miljö. Besök intilliggande Barnsjön med dess promenadstigar och bad, ta cykeln till Alby friluftsgård som erbjuder stora
grönområden, utegym och bad, eller varför inte besöka Nyfors för en härlig naturupplevelse. Bussar finns på ca. 40 m avstånd och tar dig direkt till Gullmarsplan, Trollbäcken, Handen och under pendlingstider finns direktbussar som tar er smidigt in till Stockholm C. Intill finns flera förskolor och skolor däribland Farmarstugan och Kardemumman, Bergfotens skola samt Njupkärrs skola, alla nås på någon minuts promenad!
Letar du efter en trevlig lägenhet i lugnt läge, naturskönt belägen och med närhet till allt man behöver?

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna