Centrala Tyresö, Tyresö

Sikvägen 48

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Renoveringschans i Brf Gäddan

Varmt välkomna till Sikvägen 48

Här har ni möjligheten att förvärva en välplanerad bostad som i trevligt läge innehar en stor portion potential, perfekt för den som vill sätta sin egen prägel på hemmet.
Belägen på sjunde våningen erhåller ni här ett insynsskyddat läge med trevlig utsikt.

- Tillträde enligt köpares önskemål (Kort-långt)
- Högt upp i fastigheten & totalt insynsskyddat
- Helkaklat och stabytt badrum 2012/2013
- Renoveringschans - möjlighet att sätta sin egen prägel
- Brf innehar gästlägenhet, bastu, tvättstugor, cykelförråd.

När vi kommer in i bostaden möts vi direkt av en rymlig hall med avhängning för ytterkläder genom hatthylla.

Från entrén når vi det stambytta badrummet i stilren design med praktiska duschväggar. Fördraget för tvättmaskin och torktumlare.

Vidare har vi ett praktiskt arbetskök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Intill finns en stor matplats vid fönster som erbjuder ett härligt ljusinsläpp.

Väl tilltaget vardagsrum där plats för stor soffgrupp samt tillhörande möblemang finns. Här kan ni tillsammans med familj och vänner av den stora skalan skapa trevliga minnen tillsammans.
Från vardagsrummet når vi utgången till den lättmöblerade balkongen som är godkänd för inglasning. Läget är oerhört trevligt med ett högt och fritt läge i syd-väst.

Två rejäla sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang samt en klädkammare för mängder av förvaring finns även det i bostaden.

Rymligt källarförråd tillhör bostaden.

Närområdet är parkliknande med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder så som skolor, golfbana, tennishall, ishall, Bollmoravallen, simhall samt Centrum med alla dess matbutiker och detaljhandel.
Direktbussar till Stockholm City avgår under pendlingstider var 10:e minut från hållplats ett par minuters promenad bort.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader.
Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt boulebana finns.

BRF Gäddan är ekonomiskt mycket stabil och erbjuder flertalet faciliteter för sina innehavare. Beläget väldigt centralt i Tyresö bor du här med nyrustade innergårdar som omgärdar och närhet till fina promenadstråk, vacker natur, skärgård och aktiviteter.
För bostadsrättsföreningens seniorer finns även möjligheten att ansluta sig till pensionärsföreningen Fiskarna som regelbundet arrangerar möten och aktiviteter så som bouleturneringar, kräftskivor och utflykter för sina medlemmar.

Mer om mäklarna