Fårdala, Tyresö

Traktorvägen 27

Såld
  • 124 kvm
  • Radhus

Grymt beläget gavelradhus med renoveringsbehov!

Välkommen till Traktorvägen 27 och detta välplanerade hörnradhus med en fridfull och attraktiv placering i omtyckta Fårdala, endast 20 minuter från centrala Stockholm.

Här finner ni fyra sovrum, ett rymligt vardagsrum, generöst med förvaringsutrymmen samt två uteplatser där den ena fångar morgon- och förmiddagssol medan baksidan mot grönområde bjuder på sol från lunchtid till kväll. Baksidan har en trädgård i söderläge som vetter mot grönområdet. Ni bor på en trevlig, näst intill bilfri och familjevänlig gata mitt i hjärtat av eftertraktade Fårdala, där barnen tryggt kan leka mellan husen eller utforska skogen, fotbollsplanerna och lekplatserna. Dessutom finns det korta avstånd till skolor, förskolor, badplatser, fantastiska naturområden och Tyresö centrum, vilket ger er en boendemiljö av absolut högsta kvalitet.

- Bästa gavelläget med tomt i syd mot allmänning
- Närhet till Tyresö Centrum, skola, förskola och natur
- Välplanerat med sovrum på övre plan
- Möjligt att modernisera precis som ni önskar.
- Bra kommunikationer.
- Garage i separat länga ett par minuters promenad från huset samt fria parkeringar i området

På entréplanet finner ni ett stort kök med fönster mot framsidan. Invid köket ligger tvättstugan där många i området har valt att öppna upp väggen mot gäst-wc för att skapa ett rymligt duschrum/tvättrum. Vidare på detta våningsplan finns ett väldigt rymligt vardagsrum med stora fönster som öppnar upp mot skogsområdet på baksidan. Det finns gott om plats för både matbord och sittgrupp med önskad inredning. Från vardagsrummet leder en altandörr ut till en stor uteplats med sydläge mot grönområdet. Här kan du njuta av solen från lunchtid till sena kvällen under sommarmånaderna.

På den övre våningen finns fyra sovrum, en klädkammare och ett badrum. Ett av sovrummen kan enkelt omvandlas till ett allrum om så önskas. Alla rum har stora fönster som ger gott om naturligt ljus. Två av sovrummen har utgång till en balkong som vetter mot den grönskande baksidan i bästa solläge.

Huset är omgivet av en lättskött, trevlig och barnvänlig trädgård med en solig placering som ger många soltimmar under de varmaste sommardagarna.

På det stora hela är detta ett utmärkt exempel på radhusboende i en av Tyresös mest populära delar för barnfamiljer, med närhet till vardagliga bekvämligheter samt utomhus- och fritidsaktiviteter.

OMRÅDET
Läget i Fårdala är mitt i prick för familjen eller paret som har höga krav på sin boendemiljö.
Här har ni direkt närhet till lekplatser, skolor, idrottsanläggningar, badplatser, stall, tennisklubb, minigolf, Tyresö centrum med sitt stora serviceutbud samt goda kommunikationer till Gullmarsplan/Stockholm City.
Även populära promenadstråk med elljus samt mysiga naturområden som Alby friluftsgård, Albysjön, Barnsjön samt Nyfors finns att nå på behagliga avstånd.
Flertalet förskolor som Pusslet, Sagan samt Dalstugan finns att tillgå i närområdet.
Det är nära till låg och mellanstadieskolor som Fårdala Skola, Dalskolan och Stimmets skola.
Busshållplats med direktbussar till Sthlm C samt Gullmarsplan avgår med tät tidtabell en kort promenad bort.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna