Trollbäcken, Tyresö

Tulpanvägen 14

REDO™
  • 6 rum
  • 168 kvm
  • Villa

Trivsamt hus i populära Trollbäcken!

Detta är en REDO bostad vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden och om visningstillfälle!

På Tulpanvägen 14 möts vi av ett välkomnande hem med rum för hela familjen att växa i! Den väldisponerade planlösningen i två plan bjuder på rejäla sociala ytor, en varm och ombonad känsla. Ett trevligt boende inte långt ifrån Trollbäckens centrum där du finner skolor, förskolor, bra kommunikationer och ett trivsamt affärscentrum.

- Tilltalande planlösning med stora sociala ytor i båda våningsplanen
- Möjlighet att skapa fler sovrum
- Bergvärme ger låga driftskostnader
- Dubbelgarage
- Inglasat uterum
- Med närhet till natur, bad, skolor, förskolor och kommunikationer

Entréplan erbjuder två rymliga sovrum och en stor gillestuga som, tack vare sin storlek, med enkelhet går att dela av om man har behov av ytterligare ett sovrum. Med central plats i rummet finns en fin kamin som både ger värme och bidrar med trivsel under årets kallare årstider.
På detta planet finns också ett rejält klädvårdsrum/tvättstuga med dusch och bastu, en separat toalett samt både extra klädkammare, matkällare och ett stort förrådsutrymme.

På övervåningen finner du bostadens hjärta med vardagsrum och matsal i öppen, social miljö som rymmer både släkt och vänner. Under varmare årstider kan familjen flytta ut till det angränsande inglasade uterummet eller vidare ut till den trädäckade altanen i sydväst med gott om plats att umgås. Här finns plats för både matgrupp, loungegrupp och solstolar. Allt i en trivsam, insynsskyddad miljö.
Köket, i anslutning till matsal och vardagsrum, är ett arbetskök med matplats framför fönster. Utgång härifrån till balkong under tak.

Vidare på övre planet finner du en privat del med en inre hall, ett stort badrum samt två sovrum av god storlek varav det största med utgång till balkongen.

På det stora hela ett fantastiskt hus för den som uppskattar flexibilitet och stora sociala ytor, detta i ett perfekt läge där allt vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

OMRÅDET
Trollbäcken har mycket att erbjuda med dess ljuvliga läge med närhet till allt som en familj kan önska. Här finns Drevviken som erbjuder fina badplatser såsom omtyckta Kumlabadet och Hästhagsbadet. Sjön erbjuder något för varje årstid: bada och paddla kanot under sommarmånaderna eller åk skridskor på den plogade banan under de kallare vintermånaderna. För den som gillar att fiska finns det flera trevliga ställen där både abborre, gädda och gös kan nappa. Närområdet har många härliga små smultronställen, exempelvis det lummiga caféet Norrby Trädgård, eller Kumla Herrgård där du kan äta lunch eller ha fest i dess anrika lokaler. En annan familjefavorit är Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym.
På 10-15 minuters promenadavstånd ligger Trollbäckens centrum med bl.a matbutiker, florist, café, flertalet restauranger, vårdcentral, apotek samt populära Köttboden och Bageriet.

På kort promenadavstånd går direktbussar in till både Gullmarsplan och Stockholms Central. Förskolor och skolor från förskoleklass till årskurs 9 finns i närområdet.

Tyresö är känt för att vara en naturnära kommun och gör dig inte besviken. Här finns en perfekt balans mellan naturen och lugnet samtidigt som Stockholms puls bara är en kort bussfärd bort.

VÄLKOMMEN HEM

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Trollbäcken, Tyresö

Tulpanvägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.