Ella Hedlund

Fastighetsmäklare 070-880 03 81

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Ella

Ella Hedlund, yrkesverksam som fastighetsmäklare i Tyresö/Älta.

Med ett glatt humör går jag in i alla affärer med ett gediget engagemang och positiv inställning. För mig är trygghet och kommunikation i dessa affärer A och O, därför är mitt mål att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker genom hela processen, från början till slut.

Att få jobba som fastighetsmäklare är något jag alltid drömt om. Känslan av att veta att man hjälper sina kunder med stora beslut i sitt liv får mig att vilja prestera på topp och nå de bästa resultaten.

Eftersom jag är uppvuxen i Tyresö och bott här i över 20 år känns det extra roligt men också tryggt att få arbeta i kommunen då jag kan erbjuda en bra lokalkännedom runt om i Tyresö och har även ett brett kontaktnät som ger fördelar till mina kunder. Att ha med sig 10 års erfarenhet som fotbollsspelare ser jag som en fördel, tävlingsmänniska och målmotiverad.

Ett kvitto på en lyckad affär för mig är att mina kunder lämnar affären med ett stort leende, känner att dem vill arbeta med mig i framtiden och framförallt vill rekommendera mig vidare till sina nära och kära, då är jag nöjd!

Kort och gott, upplevelsen ska vara den bästa och slutpriset ska vara vårt gemensamma slutmål, då kan det nog inte bli annat än bra!

Går du i flyttankar eller vill du ha en kostnadsfri värdering eller konsultation?
Varmt välkommen att kontakta mig för ett personligt möte. Telefonnummer - 070 880 03 81 eller maila till ella.hedlund@skandiamaklarna.se

Hoppas vi ses!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.