Pluto, Tyresö

Bollmoravägen 166

  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 595 000 kr
Månadsavgift: 6 264 kr/mån

Fin och ljus markplans trea i populära Brf Pluto

ÄNTLIGEN TILL SALU.

- Markplan
- Avgiften inkluderar värme, vatten, tv samt förråd
- Stambyte 5:e Augusti, möjlighet att välja dina egna tillval
- Möjlighet till uthyrningsdel
- Klädkammare/Walk in closet för extra förvaring
- Möjlighet att bygga en mindre uteplats på baksida

Välkommen till Bollmoravägen 166, en mycket fin och välvårdad 3:a med rymlig balkong med förmiddagssol. Samtliga rum är i gott skick med massvis av trevliga ljusinsläpp från fönsterpartier. I det ljusa köket får ett stort matbord plats för många personer och här samlas gärna familj och vänner! Intill ligger ena sovrummet med walk in closet och i andra delen av lägenheten ligger ytterligare ett sovrum med tillhörande badrum. Här finns även möjlighet att göra om till en uthyrningsdel (se alternativ planlösning). Två badrum finns i lägenheten som ska stambytas med start 5:e Augusti. Här finns möjlighet för dig som köpare att välja hur du vill att dina badrum ska se ut i din nya lägenhet.

BRF Pluto är en av Tyresös mest populära och stabila föreningar med gott om lekplatser, fina grönytor och nära till natur. Tvåvåningshusen ligger långt ifrån varandra, med stora gräsytor emellan, vilket gör att man inte har någon insyn i någon av rummen. Föreningen är lågt belånad med en skuldsättning om endast 1 254 kr/kvm (2019). Här finns 4 st tvättstugor, grovtvätt, bastu, snickarbod, festlokal samt fördelaktiga prisnivåer på garage och parkeringsplatser.

Bollmoravägen 166 erbjuder ett mycket bra läge nära bussförbindelser - med bland annat direktbuss till Stockholm C under pendlingstider, mataffär och ca en kilometer från Tyresö centrum med dess utbud av restauranger, caféer, butiker, simhall och fotbollsplaner. Två förskolor ligger mycket nära och på kort avstånd finns flertalet gym.
Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Tyresös smultronställen. Till exempel Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

VÄLKOMMEN HEM

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Pluto, Tyresö

Bollmoravägen 166

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.