Lägenheter till salu i Malmö City

Här hittar du lägenheter till salu i Malmö City. Klicka på en bostad nedan för att läsa mer och kontakta gärna våra mäklare i Malmö City om du har några frågor.

Hem vi säljer just nu

Se fler bostäder

Hitta Din Drömbostad i Malmö City – Med hjälp av våra mäklare

Drömmer du om att bo i en imponerande villa, flytta till din första egna lägenhet eller kanske hitta ett radhus nära naturen i Malmö City? Att hitta den perfekta bostaden kan ta tid, men det är definitivt värt ansträngningen. Hos oss på SkandiaMäklarna hittar du bostäder till salu över hela Malmö City, oavsett vad du söker.

När du letar efter en bostad kanske du funderar på om du ska flytta till en lägenhet, villa eller en annan bostadstyp. Tack vare vår närvaro över hela landet kan du enkelt söka efter bostäder precis där du vill bo. Gör en intresseanmälan eller boka in dig på en visning för den bostad du är intresserad av så kontaktar vi dig om visningstider, budgivning och annat som rör bostaden. Du är också välkommen att besöka något av våra kontor, där våra lokalkunniga mäklare gärna hjälper dig att hitta den perfekta bostaden i Malmö City.