Davidshall, Malmö

Fersens Väg 16

  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 7 995 000 kr
Månadsavgift: 3 457 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Elegant takvåning med terrass på paradgata vid Davidshall!

Välkommen upp till denna eleganta takvåning om 118 kvm om fem rum på 8:e våningen. Lägenheten har en alldeles särskild atmosfär tack vare planlösningen som maximerar det fina ljuset. Funktionen har fokus på umgänge med öppna sällskapsytor runt köket - placerat i våningens centrum - med barbänkar, terrass och matplats. Terrassen som har räcke och vikdörrar i glas ligger i öster och ger rofyllt morgonljus i köket. Sällskapsrummets långsträckta form ger rymd liksom fönster och nischer. En klotformad svart braskamin hänger på väggen som en artistisk installation. Bjälkarna skapar fina skuggor, färgskalan är ljus och ekparkett är vitpigmenterad.

Malmö kallas för parkernas stad och från Fersens väg är det nära till Kungsparken, Slottsparken och Pildammsparken och det är en stad för cyklister. Ribersborgs strand och Västra hamnen når man på knappt en kvart på cykel. Kommunikationen är utmärkt och 5 minuter från Fersens väg når man den underjordiska tågstationen Triangeln. Via citytunneln färdas man smidigt till Centralen och vidare norrut till Lund och Helsingborg eller sydväst till Kastrup och Köpenhamn.
Välkommen på visning!

Boka visning

  • Tidsbokad visning. Vänligen gör din anmälan på vår hemsida. Om du är på Hemnet, klicka på "Läs mer hos mäklaren", så kommer du direkt till objektet på hemsidan.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Davidshall, Malmö

Fersens Väg 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.