Dammfri, Malmö

Korsörvägen 16B

  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 895 000 kr
Månadsavgift: 4 945 kr/mån

Välplanerad och fräsch tvåa på attraktivt läge i citynära Dammfri!

Mittbland rofyllda kvarter i citynära Dammfri saluförs nu denna charmiga tvåa på ett ljust läge på tredje våningen med hiss hela vägen upp! Här erbjuds nu ett bekvämt boende med närhet till parker, hav och city. Interiört finns ett rejält rum med kök, sällskapsdel och matplats i en öppen planlösning, sovrum i bra storlek med garderobsförvaring samt ett stilrent helkaklat badrum med duschhörna. I tillägg finns en klädkammare vilket säkrar förvaringsmöjligheterna. Bostadens fönster och franska balkong är i ett fritt söderläge vilket skänker interiören maximalt med ljusinsläpp och fina utsikter.

Dammfri är omringad av vackra parker såsom Slottsparken och Rönneholmsparken i norr samt magnifika Pildammsparken i öst. Huvudstråket Köpenhamnsvägen mynnar dessutom ut till grönskande Limhamnsfälten och Ribersborgsstranden som man når på tio minuter via fina cykelspår. På en kvarts promenad i andra riktningen når man Triangelns shoppingutbud och tågstation för vidare färd till Kastrup/Köpenhamn. Alldeles intill finns dessutom en Coop Nära vilket underlättar vardaglig mathandel. Innerstadens nöjen börjar med Davidshalls restaurangutbud, Malmö Opera, Malmö Konsthall och Citys shoppingutbud som man har på ett mycket behändigt avstånd.

Ett tillfälle att bo med närhet till det mesta i en attraktiv förening med en välskött gårdsmiljö samt med möjlighet till träning i eget gym och parkeringsplats i garage.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Dammfri, Malmö

Korsörvägen 16B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.