Funderar du på att sälja din bostad?

Att sälja sin bostad är en stor sak på flera sätt. Det handlar om känslor, minnen, praktiska frågor och mycket pengar. Därför har vi utvecklat och finslipat vårt arbetssätt, med fokus på att erbjuda dig som kund både trygghet och maximal kvalitet i alla delar av försäljningsprocessen.

Du har mycket att vinna på att använda en erfaren fastighetsmäklare. Med hjälp av SkandiaMäklarna når du ut till en stor kundkrets. Vi ger dig information om den lokala marknadens förutsättningar och hjälper dig genom alla stegen i försäljningsprocessen fram till en riktigt bra affär.

Oavsett om du ska sälja din villa, bostadsrätt, radhus eller ditt fritidshus gäller det att ta reda på värdet och när det är bästa tidpunkt att sälja just din bostad.

Ditt första steg till en lysande affär är att boka en kostnadsfri värdering, då kommer en av våra mäklare hem till dig och värderar din bostad på plats.

Välkommen till oss. Välkommen hem.

 

 

Värdera din bostad

Den första frågan många ställer sig när de funderar på att sälja sin bostad är vad den är värd. Hos SkandiaMäklarna kan du välja att göra en blixtvärdering direkt här på webbplatsen eller boka in en tid då en mäklare kommer hem till dig och värderar din bostad på plats. 

Guide till att sälja din bostad

Det är inte ovanligt att det uppstår en rad frågor inför en stundande försäljning. I vår säljguide kan du enkelt följa processen steg för steg – från värdering av din bostad till kontraktskrivning och inflyttning. 

Kontakt