Ska du sälja din bostad?

Oavsett om du ska sälja din villa, bostadsrätt, radhus eller ditt fritidshus gäller det att ta reda på värdet och när det är bästa tidpunkt att sälja din bostad.

För att vara säker på att göra en bra bostadsaffär ska du välja en mäklare som gör lite utöver det vanliga. Välj en lyhörd fastighetsmäklare som är noggrann i varje steg under processen. SkandiaMäklarna genomför ungefär 10 000 bostadsaffärer varje år. Oavsett vilket kontor du vänder dig till kan du förvänta dig stor kunnighet och ett engagerat bemötande.

Värdera din bostad

Den första frågan många ställer sig när de funderar på att sälja sin bostad är vad den är värd. Hos SkandiaMäklarna kan du välja att göra en blixtvärdering direkt här på webbplatsen eller boka in en tid då en mäklare kommer hem till dig och värderar din bostad på plats. 

Guide till att sälja din bostad

Det är inte ovanligt att det uppstår en rad frågor inför en stundande försäljning. I vår säljguide kan du enkelt följa processen steg för steg – från värdering av din bostad till kontraktskrivning och inflyttning. 

Kontakt