Mikael Blom

Mikael Blom

Fastighetsmäklare
Franchisetagare
mikael.blom [at] skandiamaklarna.se

Jag är en glad och energisk person med stor passion för fastigheter och försäljning. För mig som mäklare är det viktigt med kvalité, professionalitet och noggrannhet i alla delar av arbetet vi utför för dig som kund. Med lång erfarenhet inom flera olika områden i fastighetsbranschen vet jag vet hur viktigt det är att en mäklare är både tillgänglig och håller kunderna informerade under processen för bästa möjliga upplevelse för alla inblandade. Och jag arbetar givetvis alltid för att uppnå bästa möjliga resultat!
Som ägare till vårt kontor i Uppsala är jag väldigt mån om bygga långsiktiga relationer med våra kunder och att SkandiaMäklarna skall vara det naturliga valet i Uppsalaregionen för alla som önskar en seriös och professionell mäklare med kunderna i fokus.

5 av 5 i betyg från 165 kunder via Hittamäklare

"Kompetent, inkännande, tålmodig. Fick mig att känna mig som en viktig kund, fast min försäljning dragit ut på tiden mycket länge innan jag bestämde mig. Mikael har under dessa år lyssnat in mig och haft förståelse för min tvekan till försäljning, ett stort stort tålamod. Som kom med stort stort engagemang när jag vält bestämt mig. En super Mäklare rent ut sagt. Förmedlar trygghet och trovärdighet. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy