Mikael Blom

Mikael Blom

Franchisetagare
Kontorschef & Fastighetsmäklare
mikael.blom [at] skandiamaklarna.se

Jag är en glad och energisk person med stor passion för fastigheter och försäljning.
För mig som mäklare är det viktigt med kvalité, professionalitet och noggrannhet i alla delar av arbetet vi utför för dig som kund.
Med lång erfarenhet inom flera olika områden i fastighetsbranschen vet jag vet hur viktigt det är att en mäklare är både tillgänglig och håller kunderna informerade under processen för bästa möjliga upplevelse för alla inblandade. Och jag arbetar givetvis alltid för att uppnå bästa möjliga resultat!

Som kontorschef sköter jag även om den dagliga verksamheten så allt flyter på smidigt för våra mäklare och kunder för bästa möjliga resultat. SkandiaMäklarna skall vara det naturliga valet i Uppsalaregionen för alla som önskar en seriös och professionell mäklare med kunderna i fokus.

4.9 av 5 i betyg från 121 kunder via Hittamäklare

"Mr Blom sålde min lägenhet. Jag är otroligt nöjd med honom som mäklare. Han var professionell och lyhörd. Han var lätt tillgängligt och det kändes tryggt att ha honom som mäklare. Han slog rekord på försäljningen av min lägenhet och affären gick smidigt. Han gör de där lilla extra och ordnade så att jag kunde skriva avtal efter mitt schema. "

Läs rekommendationer