Mikael Blom

Mikael Blom

Fastighetsmäklare
Franchisetagare
mikael.blom [at] skandiamaklarna.se

Jag är en glad och energisk person med stor passion för fastigheter och försäljning. För mig som mäklare är det viktigt med kvalité, professionalitet och noggrannhet i alla delar av arbetet vi utför för dig som kund. Med lång erfarenhet inom flera olika områden i fastighetsbranschen vet jag vet hur viktigt det är att en mäklare är både tillgänglig och håller kunderna informerade under processen för bästa möjliga upplevelse för alla inblandade. Och jag arbetar givetvis alltid för att uppnå bästa möjliga resultat!
Som ägare till vårt kontor i Uppsala är jag väldigt mån om bygga långsiktiga relationer med våra kunder och att SkandiaMäklarna skall vara det naturliga valet i Uppsalaregionen för alla som önskar en seriös och professionell mäklare med kunderna i fokus.

5 av 5 i betyg från 280 kunder via Hittamäklare

"Jag vill varm rekommendera Mikael som mäklare. Han är väldigt engagerad, lyssnar och är lyhörd. Jag kände genom hela processen att jag kunde lita på honom. Han var alltid tillgänglig och informerade tydligt hela tiden. Utöver detta var han alltid glad och positiv. Mikael hjälpte mig att sälja mitt hus på ett proffsigt sätt. Jag vill varm rekommendera honom, han är bäst! // "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Mikael Blom

Ta del av vår integritetspolicy