Kungsängen, Uppsala

Tullgarnsgatan 14

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket tilltalande 3:a höst upp i huset

Nu saluförs denna mycket fina 3:a på våning 6/6 i modern fastighet med hiss belägen i Kungsängens lugna och stadsnära kvarter. Bostaden är väldisponerad och erbjuder en öppen och luftig hall med klinker med stor dubbelgarderob med skjutdörrar. Vidare in öppnar bostaden upp sig i en stor social yta mellan vardagsrum, matplats och kök, helt optimalt planerat med köket lite avskilt i ena ändan. Från vardagsrummet har man balkongen i fint soligt sydläge och på var sin sida om vardagsrummet finns rymliga sovrum. Bostaden upplevs ljus och tack var sitt läge högst upp har man minimalt med insyn. Det helkaklade badrummet är även det väldigt rymligt och här finns en del för klädvård med tvättmaskin och torktumlare med tvättbänk och förvaringsskåp ovan. Helt enkelt ett utmärkt boende!

Föreningen har stabil ekonomi och varje lägenhet har var sitt förråd i källarplan, som även erbjuder garageplatser och cykelförråd. Den väl tillslutna innergården är en stor grönskande oas med gott om bänkplatser, lekplats och grillplats.

Kungsängen är en ny levande stadsdel med närhet till både natur och grönska. Det centrala läget bidrar till Kungsängen/Industristadens stora popularitet. Här bor du med en stor Willys mataffär, restauranger, salonger och butiker precis i kvarterna runtom och i ett ypperligt pendlarläge med en kort promenad till centralstationen, stadskärnan och strövområden i stadsparken. I närområdet finns vackra gamla hus, fina båtar och flera restauranger/uteserveringar vid Islandsfallet. På sommaren kan du ta en klassisk räk-kryssning ut på Mälaren. Promenad på bryggor leder in till Uppsalas stadskärna. Ta den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården och Studenternas idrottsplats. Flertalet gym finns även i området.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna