Eriksberg, Uppsala

Gnejsvägen 10A

Såld
  • 2 rum
  • 64,4 kvm
  • Bostadsrätt

Generös tvåa i mycket fint skick i populära Eriksberg

Där staden möter naturens sköna omgivningar hittar ni denna trevliga tvårumslägenhet i trivsamma Eriksberg. Bostaden disponerar en mycket smidig planlösning med ett väl tilltaget sovrum med gott om förvaring, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, kök med matplats och ett ljust helkaklat badrum med dusch. Genom lägenhetens fönster i dubbla vädersträck åtnjuter man härlig utsikt över den stora gröna innergården och skogsgläntan utanför entrésidan av byggnaden ger ett skönt insynsskyddat läge. På källarplan finns bostadens förråd och här erbjuds även tvättstuga med två tvättmaskiner, torkrum, mangel mm samt cykelförråd och ett hobbyrum.

Detta är en bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad. Trots detta har föreningen skött om fastigheterna mycket väl och en hel rad av åtgärder har gjorts under senare år, t ex 2005 gjordes ett stambyte och då helkaklade man även badrummen.

Här bor man som sagt mycket nära naturen och Hågadalens härliga omgivningar med fantastiska vandringsmöjligheter. Vinterstid kan man i princip sätta på sig skidorna utanför dörren och gå ner till skidspåren i Hågadalen. Ändå har man här endast ca 15 minuters cykelväg in till centrum och busshållplatsen befinner sig endast ett stenkast från fastigheten. Till Västertorg har man ca 400 meter, där hittar man två matbutiker, kiosk & spelbutik, apotek, det lokala bankkontoret, mm. I omgivningen finns även frisörsalong, massage & spa ett par hundra meter från lägenheten och på samma avstånd hittar vi Eriksbergsskolan, bibliotek mm. I Eriksberg & Ekeby finns även gott om förskolor och övrigt serviceutbud. Ett läge att trivas på helt enkelt!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna