Bergsbrunna, Uppsala

Bergsbrunna villaväg 3A

REDO™
  • 7 rum
  • 181 kvm
  • Parhus
Utgångspris 5 795 000 kr

Välplanerat parhus med uthyrningsdel i lugnt och populärt familjeområde

Välkommen till detta fantastiskt härliga och rymliga parhus med fin trädgård i idylliska omgivningar i populära Bergsbrunna. Huset uppfördes 1988 och har under underhållits kontinuerligt både in- och utvändigt och det tidigare garaget har byggts om till ett mindre hus som idag är en separat uthyrningsdel vilket bidrar till god bostadsekonomi. Huvudbyggnaden består av två plan där man på entréplan har man en hall med öppen planlösning mot kök, stort vardagsrum med matsal, tvättstuga samt toalett. På övre planet finns ett allrum, ett stort och rymligt badrum samt tre stycken sovrum.

Vid ingången till bostaden har man en stor altan med plats för utemöbler och större sällskap. På tomtens baksida finns en ytterligare altan som angränsar till bostadens trädgård där det finns gott om plats för odlingar och planteringar för den trädgårdsintresserade. På tomten ett mindre bostadshus med uthyrningsdel på uppfarten och även en friggebod i trädgården.

Bergsbrunna är ett mycket populärt villaområde med fantastisk natur och miljö och med närhet till det mesta. Bostaden ligger precis intill Lunsenskogen där man kan plocka svamp, ta en joggingtur eller bara ta en härlig promenad i uppfriskande natur. Bergsbrunna villaväg erbjuder ett lugn utöver det vanliga, det är en mycket trevlig gata där man trivs med trevliga grannar och härlig atmosfär, den känslan får man redan på vägen in till adressen. ICA-butik ligger belägen mellan Bergsbrunna och Nåntuna. Många som arbetar i Uppsala tar antingen cykeln eller stadsbussen. Med cykel tar det ca 25 min till city och med stadsbuss ca 17 min med hållplats ett stenkast bort.
Bergsbrunna är även aktuell i kommunens planering med ny hållplats för tåget mellan Uppsala och Stockholm.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bergsbrunna, Uppsala

Bergsbrunna villaväg 3A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.