Oscar Bergman

Oscar Bergman

Fastighetsmäklare
Franchisetagare
oscar.bergman [at] skandiamaklarna.se

Jag är delägare i SkandiaMäklarna Älvsjö/Bandhagen/Fruängen och har tidigare en bakgrund inom flera lagsporter. Jag vet därför vad som krävs för att ha ett gott samarbete och ger alltid 100% i mina affärer. Jag är en dedikerad och ärlig mäklare som fokuserar på kvalité. Mitt mål är inte att sälja mest av alla utan att sälja bäst av alla. Vill du ha en mäklare som finns tillgänglig, har tid att vara noggrann med din försäljning, fokuserar på att ge dig god service och jobbar lösningsorienterat?

Min ambition är att alla steg i försäljningsprocessen ska präglas av kunskap, förtroende och kvalitet. För mig är det viktigaste att kunderna känner att jag lyssnar, finns tillgänglig och sätter deras behov i huvudfokus. Först när det gjorts kan jag förstå kunden, tillgodose specifika önskemål och skapa det lilla extra som gör att jag skiljer mig från andra mäklare.

4.9 av 5 i betyg från 89 kunder via Hittamäklare

"Med Oscar´s professionalism, väl bemötande och enorma erfarenhet inom bostad marknaden, kände vi oss väl omhändertagna. Vi var delaktiga i alla processer. Jag rekommenderar gärna Oskar och kommer även anlita han för våra framtida köp/sälj. Stort Tack Oscar."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy