Oscar Bergman

Oscar Bergman

Fastighetsmäklare
Franchisetagare
oscar.bergman [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Oscar Bergman och jag är fastighetsmäklare samt delägare i SkandiaMäklarna.

Jag säljer villor och bostadsrätter i Söderort med fokus på Älvsjö, Örby/Örby slott, Högdalen, Bandhagen, Hagsätra, Rågsved, Ormkärr, Solberga och Fruängen.

Som mäklare ger jag alltid 100% i mina affärer. Mitt mål är inte att sälja mest av alla utan att sälja bäst av alla. Alla steg i försäljningsprocessen ska präglas av kunskap, förtroende och kvalitet. För mig är det viktigaste att du känner att jag lyssnar, finns tillgänglig och sätter just dina behov i fokus.

Vill du ha en hårt jobbande mäklare som har tid att vara noggrann med din försäljning, fokuserar på att ge dig god service och gör det där lilla extra för att tillgodose dina önskemål? Då är du varmt välkommen att kontakta mig!

Jag har tidigare en bakgrund inom flera lagsporter och vet därför vad som krävs för att ha ett gott samarbete och en tydlig kommunikation. Vid sidan av jobbet är jag en passionerad fotbollssupporter och livsnjutare med stor kärlek till matlagning. Jag är född och uppvuxen i Nykvarn och har bott i hus hela mitt liv. Idag bor jag med min sambo i Södertälje. När jag inte kollar fotboll eller testar ny spännande mat så spelar jag en massa padel. Vi kanske tar en match nån dag?

Utmärkelser & meriter:

- Mest rekommenderad! - Av totalt 139 mäklare som sålt i Vantör - Örby, Örby Slott, Hagsätra, Ormkärr, Högdalen, Bandhagen och Rågsved, senaste halvåret är Oscar är den mest rekommenderade mäklaren (2021-06-01). Källa: Hittamäklare.se.

- Flest antal sålda lägenheter i Hagsätra (2019-11-30 till 2021-06-01). Källa: Hemnets andelsstatistik.

- Kandidatexamen i Fastighetsekonomi vid Karlstads Universitet.

- Över 100 rekommendationer av nöjda säljare, se vad dem skrivit om mig på https://www.hittamaklare.se/oscar.bergman.

4.9 av 5 i betyg från 107 kunder via Hittamäklare

"Innan jag tog kontakt med Oscar har jag varit i kontakt med en annan mäklare som visade sig vara mindre engagerad i sina åtagande (svårt att ta kontakt med; hade svårt att avsätta tid för att komma på besök för att vardera bostaden, istället ville hen få bilder skickade till hens epost). Då avbröt jag min kontakt med den mäklaren. Istället tog jag kontakt med Oscar som har sålt mest i området. Han var tillgängligt från första kontakten, kom snabbt på besök och gav sina rekommendationer inför försäljning. Det kändes tryggt med honom hela vägen! Rekommenderas starkt!"

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy