Julia Petri

Julia Petri

Fastighetsmäklare
julia.petri [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Julia Petri och att arbeta som fastighetsmäklare är mitt stora intresse. Vid ett möte med mig kommer du mötas av en glad, positiv och målinriktad mäklare med hjärtat på rätt plats.

En bostadsaffär är en av det största affärerna man gör i sitt liv och det är därför väldigt viktigt för mig att skapa trygghet och tillit till förmedlingsprocessen men även för mig som mäklare. Min främsta styrka är empati, engagemang och lyhördhet i varje bostadsaffär.

Jag är född och uppvuxen i Linköping och har därför god kännedom om bostadsmarknaden och områdena här.

I mitt arbete eftersträvar jag alltid noggrannhet och maximal kundnöjdhet vilket jag skapar genom att ha god kontakt med alla inblandade parter under hela förmedlingsprocessen.

Varmt välkommen att kontakta mig för konsultation, kostnadsfri värdering eller försäljning!

4.9 av 5 i betyg från 12 kunder via Hittamäklare

"Rekommenderar Julia varmt! Inte bara för att hon lyckades hjälpa oss att sälja lägenheten väldigt snabbt med en mycket bra affär, utan också för att hon alltid håller oss uppdaterade, och hon är tålmodig att lyssna på och respekterar våra åsikter. (EN: Highly recommend Julia! Not only because she managed to help us sell the apartment very quickly with a very good deal, but also because she always keeps us updated, and she is patient to listen to and respectful to our opinions.)"

Läs rekommendationer