Julia Petri

Julia Petri

Fastighetsmäklare
julia.petri [at] skandiamaklarna.se

Mitt namn är Julia Petri och att arbeta som fastighetsmäklare är mitt stora intresse. Vid ett möte med mig kommer du mötas av en glad, positiv och målinriktad mäklare med hjärtat på rätt plats.

En bostadsaffär är en av det största affärerna man gör i sitt liv och det är därför väldigt viktigt för mig att skapa trygghet och tillit till förmedlingsprocessen men även för mig som mäklare. Min främsta styrka är empati, engagemang och lyhördhet i varje bostadsaffär.

Jag är född och uppvuxen i Linköping och har därför god kännedom om bostadsmarknaden och områdena här.

I mitt arbete eftersträvar jag alltid noggrannhet och maximal kundnöjdhet vilket jag skapar genom att ha god kontakt med alla inblandade parter under hela förmedlingsprocessen.

Varmt välkommen att kontakta mig för konsultation, kostnadsfri värdering eller försäljning!

4.9 av 5 i betyg från 40 kunder via Hittamäklare

"En bättre mäklare än Julia är svårt att hitta. Med sitt engagemang och proffsiga bemötande från första samtalet, och med tips och goda råd inför fotografering och visning av lägenheten tills försäljningen och kontrakt är skrivna kan man känna sig trygg att allt går rätt till. Jag kommer med all säkerhet vända mig till henne den dagen jag åter kommer att sälja eller köpa en lägenhet eller fastighet. Stefan Rehn"

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Julia Petri

Ta del av vår integritetspolicy