Södra Ekkällan, Linköping

Plutonsgatan 10

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till denna ljusa, sociala och trivsamma drömlägenhet i Södra Ekkällan!

Denna fantastiska nyligen producerade tvåa belägen på tredje våningen i hus med hiss i Södra Ekkällan är verkligen något utöver det vanliga. Lägenheten är inte bara ljus och rymlig, den har även gott om förvaring och ett stort badrum med en tvättavdelning som verkligen underlättar vardagen.

Bostaden har genomgående hög standard på material och maskiner, vilket gör den till en dröm att bo i. Men det riktiga guldkornet är den stora inglasade balkongen i söderläge som ger en fantastisk fri utsikt över innergården, där ni kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en härlig middag i solnedgången.

Föreningen är stabil med god ekonomi och ett stort engagemang, vilket ger en trygghet och en känsla av gemenskap. Dessutom finns det ett stort förråd i källaren och parkering i garage, vilket gör det lätt att förvara era ägodelar och att parkera bilen på ett säkert och bekvämt sätt.

I Södra Ekkällan bor ni med närhet till det mesta. Många av stadens arbetsplatser nås enkelt. och det är gångavstånd till Universitetssjukhuset. Till centrum är det ungefär 10 min med cykel, buss eller bil. Ännu närmare är det till natur och Eklandskapet Tinnerö. Närområdet erbjuder härliga promenadstråk, matbutik Stora Coop, två motionsanläggningar, apotek och flera restauranger. Närhet till sjukhus, skolor, förskolor, lekplatser och aktivitetspark för alla åldrar.

Detta är verkligen en unik möjlighet att få ett drömboende i ett av Linköpings mest eftertraktade områden. Tveka inte att boka en visning idag och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda!

Mer om mäklarna