Centralt / Gottfridsberg, Linköping

Västra vägen 18

REDO™
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Kompromisslöst boende med tilltalande karaktär

I charmig 30-talsbyggnad saluförs nu denna pärla om 59 kvm på central adress. Representativt och karaktärsfullt boende med interiör i toppskick!

Välkommen till denna fantastiska bostad om två rum och kök som har en perfekt placering mellan Centrum och Gottfridsberg. Med sina 59 kvadratmeter har denna drömmiga bostad allt du kan önska dig. Här har den gamla charmen i fastigheten anno 1934 bevarats samtidigt som den har uppdaterats till en modern och vacker bostad. Fastigheten har bevarats med varsam hand och uppdaterats för att möta dagens standard. Här kan du njuta av hög kvalitet och god smak i varje detalj. Med en smart planlösning och hög standard på material och inredning, har denna bostad allt du behöver för ett bekvämt liv.

Med närhet till allt vad staden har att erbjuda, kan du enkelt promenera eller ta en kort cykeltur till City, Universitet, Rydskogen, Universitetssjukhuset, Mjärdevi, Resecentrum mm. Här bor du mitt i händelsernas centrum, samtidigt som du kan njuta av lugnet i din egna oas.

Du kan känna dig trygg och säker i denna stabila och engagerade förening, med en god ekonomi och väl fungerande samarbeten. Här får du det bästa av två världar ? en central plats i en levande stad och en lugn och avkopplande bostad att kalla ditt hem. Tveka inte, boka en visning idag och upplev denna drömbostad själv!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt / Gottfridsberg, Linköping

Västra vägen 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.