Centralt, Linköping

Repslagaregatan 5A

REDO™
  • 1 rum
  • 25 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 295 000 kr
Månadsavgift: 2 018 kr/mån

Social och öppen etta med generös takhöjd, smarta förvaringslösningar och stora fönster

Här på Repslagaregatan 5A har du nu chansen att köpa en mysig och öppen lägenhet med utmärkt läge i centrala Linköping.

Välkommen till denna etta på Repslagaregatan 5A! Här möts du av en mysig, öppen och trevlig bostad om 25 kvadratmeter i fint skick. Lägenheten erbjuder dig generös takhöjd, smarta förvaringslösningar och stora fönster.

Bostaden kännetecknas i ljusa färger och noggrant utvalda material. Det stilrena och funktionella köket är i en genomgående grå färgskala och har god förvaring, plats för matbord och stolar och en öppen planlösning mot vardagsrummet.
Det rymliga och sociala allrummet har stora fönster med härligt ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och plats för både soffa och säng. Bostadens badrum har toalett, spegelskåp, handdukstork, dusch och är praktiskt samt funktionellt.

Brf Byggmästaren 13 är en välskött förening med låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, cykelrum och parkeringsplats. I månadsavgiften på låga 2 018 kronor ingår värme och förråd.

Inne i stadskärnan är det lätt att trivas och läget på Repslagaregatan är fenomenalt. Här bor du mycket centralt och attraktivt med Linköpings Resecentrum , Linköping city och goda kommunikationer alldeles runt hörnet. Du har även riktigt nära till de vackra promenadstråken längsmed Stångån där du kan njuta av en lugn promenad eller en härlig löprunda. I området finns butiker, matbutiker, fina grönområden, caféer, skolor och mycket mer- perfekt för dig som vill bo centralt, vill ha nära till allt och till dig som letar efter ditt första boende! Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt. Visst möblemang kan låtas ingå mot kostnad.

Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Linköping

Repslagaregatan 5A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.