Mäklare Stockholm Södermalm

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Södermalm

På Södermalm har SkandiaMäklarna hjälpt kunder att hitta hem i ett kvartssekel, på Renstiernas gata 25. Om du är ute efter erfarenhet, kunskap och ett bemötande där du befinner dig är vi ditt självklara val. Kom in på en kaffe, för att ställa en fråga om bostadsköp och fastighetsmarknaden eller för att starta igång försäljningen av din befintliga bostad. Vi finns här för dig.

Ta första steget med oss

Vi är medvetna om att det kan kännas motigt att påbörja en försäljning av en bostad. Många står även med huvudbry när det kommer till att hitta sitt drömboende. Vi på SkandiaMäklarna har alltid det i åtanke och erbjuder kostnadsfri rådgivning och värdering – helt förutsättningslöst och obundet, såklart.

SkandiaMäklarnas områden

Fastighetsmäklarna på SkandiaMäklarna Stockholm Södermalm bor och verkar i området. Vi vet att en barnfamilj kanske hellre vill ha nära till barnvänliga Nytorget, än till Medborgarplatsens nattliv. Med din vision och vår kompetens kombinerar vi våra styrkor och hittar vägen fram. Oavsett om du vill sälja eller köpa en bostadsrätt. Vi bistår dig med följande:

  • Värdering
  • Objektbeskrivning
  • Visning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt

Södermalm har ett kvartssekel av erfarenhet

Med lokalkännedom, personlig service, engagemang och nära kontakt med köpare och säljare – har SkandiaMäklarna hög kundnöjdhet. Varje uppdrag är en ny utmaning för våra fastighetsmäklare och vid varje skrivbord sitter en handplockad och driven mäklare med koll på läget.

Efter ett lyckat samarbete med oss kan du ta del av våra trygghetsförsäkringar och rekommenderade städ- och flyttfirmor samt homestylingföretag. På SkandiaMäklarna ser vi det som en självklarhet att dela med oss av våra resurser för att göra flytten så enkel som möjligt.

Din lokala fastighetsmäklare på Stockholm Södermalm är SkandiaMäklarna. Välkommen hit!

 

Våra mäklare i Stockholm Södermalm

Göran Bruce
Fastighetsmäklare
goran.bruce [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Peter Borromei
Fastighetsmäklare
peter.borromei [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Michaela Paro
Fastighetsmäklare
michaela.paro [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Hilda Rosenqvist Sirikwa
Fastighetsmäklare
hilda.rosenqvist [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Malcolm Nordström
Blivande fastighetsmäklare

KONTAKT

SkandiaMäklarna Stockholm Södermalm
Renstiernas gata 25
116 31 Stockholm
Fax 08-641 09 05
E-post sodermalm [at] skandiamaklarna.se