Therese Karlsson

Fastighetsmäklare 073-953 16 75

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Therese

Therese Karlsson heter jag och är fastighetsmäklare i Stockholms innerstad med kontor på Kungsholmen. Jag är uppvuxen i den vackra kuststaden Oxelösund i Sörmland. Flyttade till Stockholm 2010 för att några år senare röra mig vidare till New York, där jag studerade Business Management och fastighetsmäklare. Tiden i USA gav mig en inblick på hur mäklaryrket i Manhattans citypuls var och gav mig enorm erfarenhet.

Jag är en tävlingsmänniska med ett stort driv och resultatfokus vilket också har genererat i framgångsrika försäljningssiffror och rekommendationer från tidigare jobb.

Jag har arbetat med försäljning sedan 2009 och för mig är det viktigt att vara ödmjuk, vara lyhörd och ha en tydlig kommunikation. Det skapar trygghet, långsiktiga relationer, kvalité och i slutändan hög kundnöjdhet!

När ni anlitar mig kommer ni att få en engagerad, driven och fokuserad mäklare. För mig är det viktigt att ni känner er trygga genom hela processen från början till slut. Min ambition och målsättning är att överträffa era förväntningar på såväl slutpriset på bostaden, men även på mig som mäklare.

En bostadsaffär kan vara en av de största affärerna man gör i livet. Därför kommer jag med hårt arbete, professionalism och stort engagemang göra mitt yttersta för er vid er bostadsförsäljning och leverera på toppnivå.

Varmt välkomna att kontakta mig om ni vill göra er livs bästa affär!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.