Fastighetsmäklare i Malmö

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Malmö

Är du nyfiken på bostadsmarknaden i Malmö med omnejd? Kontakta oss på SkandiaMäklarna så hjälper vi dig med din bostadsförsäljning eller ditt bostadsköp. Vi kan alla områden i Malmö och kan även hjälpa dig med rådgivning.

Din fastighetsmäklare i Malmö

Vi på SkandiaMäklarna gör din bostadsaffär så snabb och smidig som möjligt. Vårt mål är att du ska gynnas både tidsmässigt, ekonomiskt och informationsmässigt. Hos oss kan du vända dig för:

  • Kostnadsfri värdering av bostad
  • Objektbeskrivning och fotografering inför annonsering
  • Visning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt
  • Tillträde

Objekt vi förmedlar

I Malmö kan vi förmedla mer än bara vanliga privatbostäder som bostadsrätter. Vi har även sikte på villor, radhus, fastigheter, kommersiella fastigheter, gårdar med mera. Våra kunniga mäklare hjälper dig när du vill hitta eller sälja bostad eller fastigheter i hela Malmö, även i trakterna runt omkring. Vi känner till hela staden tillsammans med omgivande orter mycket bra och kan guida dig rätt från första start.

Ett stort mervärde med SkandiaMäklarna

Oavsett var i Malmö ditt flyttlass ska gå, kan vi guida dig hela vägen. Vi har goda kontakter med många olika aktörer som exempelvis flyttfirmor, försäkringar och banker som kan hjälpa dig med lån. Att vara en bra mäklare innebär också att erbjuda dig som kund olika mertjänster och det tycker vi är viktigt.

Bostadsdrömmen i Malmö är inte långt borta

Har du alltid haft en dröm om att bosätta dig i Malmö eller bor du där sedan en tid tillbaka och är sugen på att ta nästa kliv? Vi finns här när du behöver något större, något mindre, när du är i behov av din första bostad eller när du ska göra en investering och funderar på att köpa ett kommersiellt objekt.