Therese Norén

Therese Norén

Fastighetsmäklare
therese.noren [at] skandiamaklarna.se

Jag heter Therese Norén och är verksam Fastighetsmäklare/Franchisetagare i Haninge, Västerhaninge samt Nynäshamn sedan år 2006. Jag arbetar i dag nästan uteslutande med återkommande kunder och rekommendationer.

I mitt arbete är ingen dag är den andra lik och det är lärorikt att få lära känna nya människor. Att dessutom få hjälpa sina kunder till en av deras största affärer i livet är ett stort ansvar och det driver mig framåt. Min ambition är att skräddarsy rätt upplägg för just din bostadsaffär.

Mitt mål med varje affär är att den ska kännas trygg och smidig för dig som säljare Det känns alltid hedrande när kunder rekommenderar mig vidare till sina nära och kära. En nöjd och återkommande kund ser jag som ett bevis på att jag har lyckats.

Ni är alltid välkomna att höra av er till mig om ni har några frågor eller funderingar.

4.8 av 5 i betyg från 33 kunder via RECO

"Therese är en erfaren mäklare som känner marknaden. Hon jobbar nära både köpare och säljare. Hon ger alltid sitt yttersta och buden börjar trilla in redan efter en första visning. Definitivt en mäklare att lita på! Hon har sålt två bostäder åt oss inom loppet av sex år. Tack Therese!
— Anna Maria Sofia S"

Läs fler rekommendationer

5 av 5 i betyg från 3 kunder via Hittamäklare

Läs rekommendationer