Kungsholmen, Stockholm

Kungsklippan 11, 0,5 tr mot gård

REDO™
  • 1,5 rum
  • 31 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad bostad med ett attraktivt city läge

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad med ett perfekt centralt cityläge på harmoniska Kungsklippan. Med en optimal planlösning får du ut det mesta av varje kvadratmeter. Lägenheten har en separat sovalkov och ett fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn, spis och gott om skåpsförvaring. Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett modernt badrum med dusch och gott om förvaringsutrymme i hallen. Ingår även ett källarförråd till lägenheten.

Stabil förening som bildades 2009 i karaktäristisk vinkelbyggd tegelfastighet från 1937. Föreningen har en stor härlig innegård i söderläge med gräsmattor, träd, planteringar och gemensamma uteplatser som möbleras sommartid.

Attraktivt och lugnt läge på Kungsklippan med några minuters promenad till Centralstationen med Arlanda Express, tåg, tunnelbana och flygbussar. Det finns även en hissnedgång utanför porten som leder ner till tunnelbanestationen Rådhuset. Förutom närheten till City är det även gångavstånd till Fridhemsplan med Västermalmsgallerians shoppingutbud.

För den som söker natur istället för citypuls finns även Norr Mälarstrand och Kungsholmstrands promenadstråk längs vattnet ett stenkast bort. De charmiga kvarteren kring Hantverkargatan och Kungsholmstorg bjuder på ett brett utbud av restauranger och barer såsom Mäster Anders, Lokal Izakaya, Meno Male och Orangeriet, samt matbutiker, banker, apotek och systembolag.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kungsholmen, Stockholm

Kungsklippan 11, 0,5 tr mot gård

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.