Sonali Chouhan

Sonali Chouhan

Fastighetsmäklare
sonali.chouhan [at] skandiamaklarna.se

Att byta bostad är för de flesta den största affären i livet – och mitt jobb går ut på att göra den till ditt livs bästa affär!
Mitt absolut främsta verktyg för en riktigt lyckad bostadsaffär är att jag inte ger mig förrän du som kund är 100% nöjd. Mitt mål med varje enskild affär är att leverera högsta möjliga kvalité i alla de olika delarna av processen, detta för att jag alltid vill överträffa mina kunders förväntningar, för att du ska vilja rekommendera mig vidare till familj, vänner och bekanta. Jag jobbar ständigt i ett högt tempo där jag värdesätter att varje enskild affär är unik och därav gör det lilla extra för att just din bostadsaffär ska bli till den bästa i ditt liv.

Genom att ta hjälp av en mäklare som drivs av utmaningar med ett stort engagemang och ett starkt fokus på dina behov så kan jag garantera att ni får en lösningsorienterad mäklare som aldrig ger sig – och som alltid strävar efter nya försäljningsrekord!

5 av 5 i betyg från 31 kunder via Hittamäklare

"It was a pleasure to work with the power duo Sonali and Peter! They were realistic, professional and extremely supportive. The entire process was stress-free and actually fun! Our needs were understood and met. Sonali kept us in the loop the entire time and was very strategic in her moves. Great experience and highly recommend them. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Sonali Chouhan

Ta del av vår integritetspolicy