Sonali Chouhan

Sonali Chouhan

Fastighetsmäklare
sonali.chouhan [at] skandiamaklarna.se

Att byta bostad är för de flesta den största affären i livet – och mitt jobb går ut på att göra den till ditt livs bästa affär!
Mitt absolut främsta verktyg för en riktigt lyckad bostadsaffär är att jag inte ger mig förrän du som kund är 100% nöjd. Mitt mål med varje enskild affär är att leverera högsta möjliga kvalité i alla de olika delarna av processen, detta för att jag alltid vill överträffa mina kunders förväntningar, för att du ska vilja rekommendera mig vidare till familj, vänner och bekanta. Jag jobbar ständigt i ett högt tempo där jag värdesätter att varje enskild affär är unik och därav gör det lilla extra för att just din bostadsaffär ska bli till den bästa i ditt liv.

Genom att ta hjälp av en mäklare som drivs av utmaningar med ett stort engagemang och ett starkt fokus på dina behov så kan jag garantera att ni får en lösningsorienterad mäklare som aldrig ger sig – och som alltid strävar efter nya försäljningsrekord!

5 av 5 i betyg från 38 kunder via Hittamäklare

"Sonali Chouan har varit ett oerhört stöd under hela försäljningsprocessen och jag har känt mig väldigt trygg. Sonali har kontinuerligt uppdaterat/ informerat mig och alltid varit tillgänglig och utan dröjsmål besvarat mina frågor/funderingar. Sonali är professionell, kompetent, effektiv, lyhörd, positiv, energisk, har en stor empatisk förmåga samt är väldigt trevlig. Kommer helt klart att anlita Sonali vid en ev framtida försäljning av min bostad. Planerar ni att sälja er bostad, kontakta Sonali, ni får en toppenmäklare! Sonali Chouan är en fantastiskt duktig mäklare och jag kan varmt rekommendera henne."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Sonali Chouhan

Ta del av vår integritetspolicy