Lovisa Lorentzon

Fastighetsmäklare 070-897 74 74

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Lovisa

Man brukar säga att en bostadsaffär är den största affären man gör i livet och mitt främsta mål som mäklare är att är att vara er pålitliga partner genom varje steg av resan.

Min grundläggande inställning präglar mitt arbete och jag tror starkt på kraften i en positiv attityd som kan skapa verkliga förändringar, både affärssammanhang och livet i allmänhet. Att se möjligheter i stället för hinder är något jag aktivt strävar efter varje dag i mitt yrkesliv.

Min passion för att möta människor går djupt. Innan jag klev in i fastighetsbranschen tillbringade jag sju år inom försäljning. Denna erfarenhet gav mig inte bara insikt i människors behov utan också en förmåga att bygga meningsfulla och förtroendefulla relationer.

Som en genuin tävlingsmänniska är mitt driv och min målmedvetenhet vävda in i varje aspekt av mitt arbete. Mitt mål sträcker sig bortom enbart att maximera försäljningspriset för er bostad; det omfattar också att se till att ni känner er trygga och nöjda genom hela processen. Jag är på en ständig strävan att överträffa era förväntningar och leverera resultat som inte bara uppfyller utan även gläder er.

Om ni letar efter en dedikerad och målinriktad fastighetsmäklare som arbetar hårt för att maximera er försäljning och samtidigt fokuserar på er trygghet och nöjdhet, då har ni definitivt kommit rätt.

Kontakta mig redan idag för ett förutsättningslöst möte med fri värdering.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.