Tågaborg, Helsingborg

Pålsjögatan 19B

REDO™
  • 3,5 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 7 158 kr/mån

Väldisponerad 3.5 rok på bästa läge!

Välkommen till trivsamma Tågaborg och denna fantastiska lägenhet som erbjuder en kombination av funktionalitet samt ett bra läge. Beläget i ett mycket attraktivt område kan denna bostad erbjuda dig en bekväm livsstil med allt du behöver inom räckhåll.

När du stiger in i lägenheten, omfamnas du av en känsla av rymd och ljus som genomsyrar varje hörn. Denna ljusfyllda miljö öppnar upp bostaden på ett inbjudande sätt och ger en varm och välkomnande känsla.
Redan från första steget genom ytterdörren möts ni av en rymlig hall som erbjuder gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter. I anslutning till entrén finner du lägenhetens moderna badrum som genomgick en renovering år 2022. Med sin eleganta design är badrummet både fräscht och funktionellt, vilket gör morgonrutinerna till en behaglig upplevelse.

Vidare finner vi det rymliga och välkomnande vardagsrummet, som är perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Här erbjuds generöst med utrymme för att inreda med en bekväm soffgrupp och övrigt önskvärt möblemang, vilket skapar en trivsam och behaglig atmosfär.

Denna lägenhet erbjuder ett stilrent kök, i bra storlek med de nödvändigaste funktionerna som behövs för matlagning och förvaring. Här finns gott om arbetsytor och plats för att göra matlagningen till en njutbar upplevelse.
I anslutning till köket når vi lägenhetens balkong som är belägen i solsäkert läge, med utsikt till den lugna innergården.

På Pålsjögatan 19B bor man med endast fem minuters gångavstånd till strandpromenaden och havet. Med närhet till vackra Pålsjö skog via landborgspromenaden och centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker har ni allting ni behöver. I närheten ligger Ica Borgen med generösa öppettider och i närliggande gator finner ni ett konditori, frisörsalonger, blomsterbutiker, vårdcentral, apotek etc.

Sammantaget är detta ett fantastiskt boende på absolut bästa läge!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för intresse.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tågaborg, Helsingborg

Pålsjögatan 19B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.