Karin Esberg

Karin Esberg

Fastighetsmäklare/Kontorschef
Franchisetagare
karin.esberg [at] skandiamaklarna.se

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Trosa/Gnesta sedan 2009. Efter flera framgångsrika år i branschen bestämde jag mig för att bli franchisetagare i SkandiaMäklarna. Jag har aldrig ångrat mitt beslut. SkandiaMäklarna delar min höga ambition att skapa framgångsrika affärer åt våra kunder. Under hösten 2017 öppnade jag ett ytterligare kontor, förutom kontoret jag driver i Trosa sedan 2013, i Gnesta.
Jag är väldigt stolt över båda våra mäklarkontor. Vi är välkomnande, erbjuder hög service och är väldigt målinriktade i våra affärer. Och vi har fantastiskt roligt tillsammans!
Som fastighetsmäklare håller jag en hög kvalité. Jag lägger ner min själ och mitt hjärta i mitt uppdrag, jag vill att just DU ska göra ditt livs bästa affär. Genom mina yrkeserfarenheter inom serviceyrken, och med en pedagogisk utbildning i bagaget, möter jag varje person och familj med respekt och ödmjukhet. Jag tror också att det är därför som många kunder anlitar mig.
Jag får också ofta höra att mina yrkeskunskaper värdesätts. Mina kunder lovordar även min tillgänglighet, lyhördhet och kommunikation, vilket jag givetvis är väldigt glad och tacksam för!
När jag har ledigt njuter jag av sörmländsk natur tillsammans med min man, ett hårt styrketräningspass och äter gärna en god viltgryta. Följ mig gärna på Instagram under skandiamaklar_karin för att se mer av mitt fantastiska jobb!
Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer om varför du ska anlita just mig och SkandiaMäklarna Trosa/Gnesta!

4.7 av 5 i betyg från 53 kunder via Hittamäklare

"Så otroligt glad att ha Karin som min mäklare! Kände mig mycket trygg och allt gick smidigt! Mycket bra på att hålla mig uppdaterad kring allt. Kan starkt rekommendera! "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy