Mäklare Örnsköldsvik/Höga Kusten

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Örnsköldsvik/Höga Kusten

Letar du efter en bostad i vackra Örnsköldsvik? Då har du hittat rätt. SkandiaMäklarna är din lokala fastighetsmäklare i Örnsköldsvik med omnejd, och vi kan Höga kusten och närliggande områden på våra fem fingrar. Här är det härligt att bo och vi hjälper dig att hitta rätt på bostadsmarknaden. Köp och sälj bostad med oss – vi ser till att du blir nöjd. Välkommen in till SkandiaMäklarna på Hamngatan 13 A i centrala Örnsköldsvik.

Hitta hem i Höga kusten

Letar du efter en större bostad till den växande familjen? Eller ska du flytta hemifrån och vill hitta ditt egna boende någonstans i Örnsköldsvik? Kanske vill du sälja först och köpa något nytt sedan? Vi finns här för dig oavsett dina planer. SkandiaMäklarna har varit i branschen ett bra tag och vet hur en lyckad bostadsaffär går till. Vi hjälper dig med allt från fotografering och värdering till visning, budgivning och köpekontraktets underskrivande. Vi förmedlar inte bara bostadsrätter utan även följande:

  • Villor
  • Nyproduktion
  • Tomter
  • Gårdar och lantbruk
  • Fritidshus och fiskestugor
  • Kommersiella fastigheter

Gör flytten enkel

Det kan kännas komplicerat och besvärligt att flytta. Det ska transporteras möbler och dessutom flyttstädas noggrant. Se till att göra det enkelt för dig. Vi rekommenderar gärna både flytt- och städfirmor som snabbare och bättre gör jobbet åt dig. Det gör att du får mer tid över till annat. Vi har även trygghetsförsäkringar som vi gärna berättar mer om.

Sälj din bostad med oss

Eftersom SkandiaMäklarna har varit aktiva så länge vet vi hur bostadsmarknaden fungerar. Vi känner både köpar- och säljarbeteenden och vägleder dig när du är redo att sälja din bostad för att hitta något annat. Behöver du en bankvärdering kan du komma in till oss, det är en bra start för en försäljningsprocess. Låt oss hjälpa dig lyckas med din bostadsaffär. Välkommen!

 

Våra mäklare i Örnsköldsvik/Höga Kusten

Christina Paaske
Mäklarassistent
christina.paaske [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Torbjörn Sverker
Fastighetsmäklare / Kontorschef
torbjorn.sverker [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Margaretha Sverker
Administration
margaretha.sverker [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Susanne Nilsson
Fastighetsmäklare
susanne.nilsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Örnsköldsvik/Höga Kusten
Hamngatan 13a, (Box 150)
89133 Örnsköldsvik
Fax 0660-771 60
E-post ornskoldsvik [at] skandiamaklarna.se