Fastighetsmäklare i Helsingborg
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Helsingborg

Är det dags att byta boende? SkandiaMäklarna är din lokala mäklare i Helsingborg liksom i resten av Sverige. Vi hjälper dig när du vill köpa eller sälja bostad, oavsett vad för typ av fastighet det gäller. Välj en kompetent och lyhörd fastighetsmäklare som finns närvarande genom hela processen; från objektbeskrivning till dess att köpekontraktet är underskrivet och affären är avslutad.

Detta gör vi på SkandiaMäklarna i Helsingborg

SkandiaMäklarna är din kompetenta fastighetsmäklare i Helsingborg. Vi har arbetat med försäljning och förmedling av fastigheter länge och vet hur processen blir både så enkel och lönsam som möjligt. Kontakta oss om du vill sälja din bostad eller köpa en helt ny. Vi ser till att allt går rätt till.

Vi har sålt villor och bostadsrätter länge och vet vad som är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Vi samarbetar även med företag inom homestyling, städ, flytt och olika typer av försäkringar. Allt för att kunna erbjuda dig en helhetslösning. Vi förmedlar hus, bostadsrätter, lantbruk, nyproduktioner, kommersiella fastigheter, tomter, uthyrning av lokaler.

Din erfarna fastighetsmäklare

Ditt hem är en plats du ska tycka om. Vi hjälper dig att hitta ditt drömboende, oavsett om det är en lägenhet i city, ett hus i ett villaområde eller en tomt redo för nyproduktion. Välkommen in till oss för att få goda råd och tips inför ditt bostadsbyte!

Köp eller sälj din bostad med oss

När du ska göra en bra bostadsaffär krävs det att du väljer en bra mäklare. SkandiaMäklarna i Helsingborg vet hur du på bästa sätt byter bostad och ger dig både engagemang och kunnighet när du är redo för nästa steg. Värdera din bostad kostnadsfritt och låt oss hjälpa dig på vägen mot ditt framtida boende.

4.6 av 5 i betyg från 33 kunder via RECO

Vi tyckte att Johan var både trevlig och duktig. Han bemötte oss väl och lade upp tillvägagångssättet med budgivning. Det fungerade väl och kom snabbt till ett resultat, som vi är nöjda med.
— Zsolt S

Läs fler rekommendationer

Våra mäklare i Helsingborg

Omar Akkache
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
omar.akkache [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Annelie Liljeborg
Fastighetsmäklare / Kontorschef
annelie.liljeborg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Ali Mroveh
Fastighetsmäklare
Franchisetagare
ali.mroveh [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Jan Swensk
Fastighetsmäklare
jan.swensk [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alexander Akkache
Fastighetsmäklare
alexander.akkache [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Helen Boström
Mäklarassistent
helen.bostrom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Torres Nasir
Fastighetsmäklare
torres.nasir [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Iman Nia
Ansvarig kundsupport
iman.nia [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Suzana Dunjic
Fastighetsmäklare
suzana.dunjic [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Elizabeth Zdravkovic
Trainee
helsingborg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)