Iman Nia

Fastighetsmäklare 073-837 74 74

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Iman

Min resa som fastighetsmäklare har präglats av en stark målinriktning och en djup förståelse för vad som krävs för att göra varje affär unik och minnesvärd. Min uppväxt i Helsingborg har gett mig en ovärderlig lokal kännedom. Jag navigerar inte bara genom gator och kvarter; jag känner pulsen i varje område. Den här lokala förankringen gör mig till din ultimata guide, och jag strävar ständigt efter att överträffa marknadens förväntningar.

Som en sann fotbollsentusiast har jag sedan barnsben omfamnat lagarbete, konkurrens och strävan efter det bästa resultatet. Denna inställning präglar mitt arbetssätt som fastighetsmäklare. Varje uppdrag är en match där jag spelar för att vinna - och mitt mål är att du som kund står som segrare i varje affär.

Min professionalitet sträcker sig bortom affärsläge. Jag är inte bara en mäklare som är tillgänglig under vanliga kontorstider; jag är lyhörd och tillgänglig när du behöver mig som mest. Din trygghet och förtroende är avgörande för mig, och jag engagerar mig fullt ut i varje steg av försäljningsprocessen.

När jag väl stänger av arbetsdatorn och går hem möts jag av mitt eget lilla fotbollslag - min sambo och våra fyra fantastiska barn. Denna familjeenhet är min drivkraft och påminner mig om vikten av att skapa hem som är fyllda med kärlek och gemenskap.

Så låt mig guida dig genom dina bostadsdrömmar, där varje affär är en möjlighet att skapa något extraordinärt. Med lokal kännedom, målinriktning och en passion för att överträffa förväntningar är jag redo att göra din nästa bostadsaffär till en framgångssaga.

Låt oss skapa en framtid tillsammans, där ditt hem blir mycket mer än bara fyra väggar - det blir en del av din livsstil och din historia! Kontakta mig redan idag för ett förutsättningslöst möte med fri värdering.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad med mig

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.