Einar Johansson

Fastighetsmäklare 073-558 25 91

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Einar

Mitt namn är Einar Johansson och jag har sedan 2017 haft förmånen att arbeta med jobbet som jag haft som dröm sedan 15-års ålder.

Jag skulle beskriva mig själv som en tävlingsmänniska med hjärtat på rätt ställe. För mig är trygghet, transparens och empati oerhört viktiga delar i ett lyckat affärssamarbete. Jag förmedlar villor och bostadsrätter i Linköping med omnejd vilket jag trivs oerhört bra med då jag är född och uppvuxen här och har lokalkännedomen med mig naturligt. Jag drivs av att ha många bollar i luften och att ta vara på varje liten kontaktyta för att sy ihop mina affärer.

Med ett personligt engagemang och ett driv att maximera resultat guidar jag dig genom din bostadsaffär med ambitionen att kvalitetssäkra alla steg och överträffa era förväntningar. Att genomföra en bostadsaffär är ett stort åtagande där ingenting får lämnas åt slumpen oavsett om jag förmedlar en koja eller ett slott. För mig är det en ständig motivation att uppnå maximal kundnöjdhet gentemot såväl säljare som köpare. Jag har över 500 rekommendationer från tidigare säljare, vilket är ett fint kvitto på att jag uppenbarligen är bra på det jag gör.

Kontakta mig för att prata bostadsmarknad oavsett om du går i säljtankar eller inte. Jag finns här för dig när du behöver min hjälp!

Vad säger kunderna om mig?

5 / 5 i betyg (569 omdömen)

  • Trevlig, omhändertagande och lotsade oss genom försäljningen. Vi rekommenderar Einar.

    Oxhagavägen 19 2024-06-26
  • Vi är mycket nöjda med Einar. Han är trevlig och karismatisk, hjälpte oss mycket under hela säljprocessen, som gick smidigt. Varmt rekommenderas!

    Von Fersens väg 22 2024-06-21

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad med mig

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.