Victor Aghester

Victor Aghester

Fastighetsmäklare/Franchisetagare
victor.aghester [at] skandiamaklarna.se

En av Sundbybergs mest rekommenderade mäklare sedan start 2017, enligt Sveriges största mäklarguide Hittamäklare.

Victor, som är född och uppvuxen i Umeå, hyser en genuin kärlek till försäljning. Han har ett starkt driv och en naturlig förmåga att skapa förtroende. Genom att pedagogiskt förklara hur processen går till och hur planen ser ut, skapar han en trygghet som bidrar till framgångsrika affärer.

Det som driver Victor i vardagen är att få förtroende från både säljare och köpare i vad som kanske är deras livs största affär, och en stark tävlingsinstinkt. Han älskar att få möta nya människor varje dag, och får i utvärderingarna ofta beröm för sitt stora engagemang, sin tydlighet, snabba återkoppling och framför allt, höga slutpriser.

Att vara mäklare är en livsstil för Victor som gärna jobbar mycket då mäkleriet verkligen är ett genuint intresse. Ett annat intresse är golf, både att titta på men framför allt spela då Victor gick Golfgymnasium uppe i Umeå. På fritiden umgås han gärna med sin flickvän och dvärgtaxen Frans, som gärna är med på kontoret.

4.9 av 5 i betyg från 299 kunder via Hittamäklare

"Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Victor. Vi träffade flera mäklare men valde honom för att han kändes lugn, trygg och kompetent. Något vi fick bekräftat när han, trots en otroligt tuff marknad, lyckades sälja vår lägenhet till ett slutpris som vi kände oss väldigt nöjda med. Han höll oss uppdaterade kontinuerligt under budgivningen och alltid med en transparent och ärlig approach. Något som vi verkligen uppskattade. Vi hade även tillsammans gjort upp en långsiktig plan några månader före lägenheten blev till salu. Kan varmt rekommendera Victor!"

Läs rekommendationer