Linda Cronros

Fastighetsmäklare 070-774 82 00

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Linda

En effektiv och naturligt förtroendeskapande mäklare med gedigen säljerfarenhet och en av Västerås-kontorets mest uppdaterade utbildningar. Efter många framgångsrika år som butikschef och inredare i badrumsbutik ville Linda ha en ny utmaning, där hon kan fortsätta använda sin talang, kunskap och känsla för andra människors hem.

Sagt och gjort. Linda slutförde en krävande fastighetsmäklarutbildning, samtidigt som hon skötte sitt jobb som butikschef och fortsatte vara en engagerad fotbollsmamma. Hon har alltid varit nyfiken på att lära känna andra människor och intresserad av hur boendet kan bidra till ökad livskvalitet, vilket ger en extra dimension till hennes starka kunderbjudande.

Linda är västeråsare, före detta elitsimmare och sportig i största allmänhet. Hon gillar också inredning, att umgås med familjen och sina vänner samt att resa. En strukturerad tävlingsmänniska som drivs av att överträffa sina kunders förväntningar och jobba mot tydliga mål – alltid med en genomtänkt plan för att nå dem.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.