Gideonsberg, Västerås

Långmårtensgatan 8A

REDO™
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea högst upp i huset helt utan insyn!

Gideonsberg är ett trivsamt kvarter där det är lätt att trivas med omedelbar närhet till grönområden och friluftsliv utan att du för den delen behöver ge avkall på stadens bekvämligheter.

På Långmårtensgatan 8A välkomnas du in i denna välplanerade lägenhet där du kan få plats med allt du tänkas behöva. Här bor du på 75 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök samt en underbar balkong som erbjuder möblerbara ytor och en mysig oas för avkoppling. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och rymlig hall med gott om plats för jackor och skor samt en intilliggande klädkammare. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och två mysiga och rogivande sovrum. Köket är hemtrevligt med rejäl köksbänk, skåpluckor i ljus kulör och plats för matbord och stolar. Det rymliga och härliga vardagsrummet bjuder på stora fönster, härliga umgängesytor med plats för både soffa och matgrupp. Från vardagsrummet kliver du direkt ut på bostadens njutbara balkong som ligger högt belägen med vy mot grönskande omgivning. Här kan du dricka kaffe i glada vänners lag och växterna kommer trivas som aldrig förr när solens strålar värmer. Tillgänglighet till stort förråd på vinden ett mindre förråd i källaren samt hobbyrum och cykelförråd i källaren.

Gideonsberg är ett trivsamt kvarter där det är lätt att trivas med omedelbar närhet till grönområden och friluftsliv utan att du för den delen behöver ge avkall på stadens bekvämligheter. Läget på Långmårtensgatan är familjevänligt och trevligt med Ringvallens fotbollsplaner och mataffär ett stenkast från lägenheten. Sjukhuset ligger en cykeltur bort och i området finns även lekparker, skola, barnomsorg, busshållplats samt snabb access ut på E18. Här erbjuds ett hem för dig som vill bo i lugna kvarter nära naturen men ändå på kort avstånd till liv och rörelse i Västerås city.

VÄLKOMMEN HEM.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gideonsberg, Västerås

Långmårtensgatan 8A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.