Norra Haga, Västerås

Skjutbanegatan 5A

  • 2 rum
  • 56,1 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 995 000 kr
Månadsavgift: 3 879 kr/mån

Rymlig tvårummare med inglasad balkong i västerläge!

Hjärtligt välkommen på visning av denna lägenhet som har allt du behöver för att trivas. På Skjutbanegatan 5A hittar vi denna rymliga lägenhet med en genomtänkt utformning som gör att du får plats med favoritmöblerna. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en stor, inglasad och mysig balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen.

Vardagsrummet ger tack vare de stora fönsterpartiet ett härligt ljusinsläpp och skapar en ljus och öppen atmosfär i rummet. Här finns gott om plats för en stor och bekväm soffa där du kan krypa upp med en bra bok eller titta på din favoritfilm. Dessutom finns även utrymme för en matgrupp, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Från vardagsrummet tar du dig även ut till den inglasade balkongen i skönt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Sovrummet är målat i en härlig grön färg och skapar en lugn och behaglig atmosfär som gör att du kan koppla av efter en lång dag. Här finns gott om plats för dubbelsäng samt förvaring i form av inbyggda garderober. Dessutom finns det utrymme för att sätta upp ett skrivbord, vilket ger dig möjlighet att arbeta hemifrån eller plugga i lugn och ro. I köket finns all utrustning du behöver för att laga god mat, med bland annat ugn, spis och kombinerad kyl och frys. Badrummet är av bra storlek och hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter och ger en välkomnande känsla.

Här på Haga bor du med närhet till allt du behöver i vardagen, såsom mataffärer, kommunikationer och lekplatser. Dessutom tar du dig enkelt in till city på cykel eller med kollektivtrafik. Stabil förening där bland annat Internet, TV och bostadrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften.

VÄLKOMMEN HEM.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norra Haga, Västerås

Skjutbanegatan 5A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.