Lars Nilsson

Lars Nilsson

Fastighetsmäklare
lars.nilsson [at] skandiamaklarna.se

I drygt 16 år har jag arbetat som fastighetsmäklare på Lidingö och stortrivs med det. Jag är dessutom en av två ägare till kontoret vilket ger en extra dimension av arbetet. Under årens lopp har jag förmedlat över 1.000 affärer i samtliga kvarter på ön. Mina kunder, både köpare och säljare, brukar säga att de uppskattar mig för mitt engagemang, kvalitetstänkande och inte minst att det alltid känns tryggt att göra en affär via mig. Jag bor med familj på Lidingö och när det finns lediga stunder, bortsett från läxläsning med barnen och deras aktiviteter, ägnar jag mig gärna åt träning och sport. Jag trivs fantastiskt bra på Lidingö och det är alltid den känslan jag försöker förmedla till mina kunder.

4.8 av 5 i betyg från 77 kunder via RECO

"Jag har även tidigare anlitat Lars Nilsson vid försäljningar med mycket gott resultat. Lars Nilsson är en erfaren och kunnig mäklare och jag kan varmt rekommendera honom.
— Anne Eva-lotta A"

Läs fler rekommendationer

4.8 av 5 i betyg från 88 kunder via Hittamäklare

"Det här var andra gången jag genomförde en bostadsaffär med Lars. Han är mycket trygg och lugn tack vare sin långa erfarenhet. Tydlig i sin kommunikation, kontaktbar i alla lägen och sätter realistiska förväntningar. Med Lars är det inga otrevliga överraskningar, utan man vet hela tiden vad man får: en av områdets klart bästa mäklare. "

Läs rekommendationer