Kevin Stolpe

Fastighetsmäklare 072-858 89 79

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Kevin

Kevin Stolpe heter jag och jobbar som fastighetsmäklare med Karlstad som utgångspunkt. Jag är uppvuxen i Filipstad tills jag som 16 åring flyttade till Degerfors för att spela fotboll. Därefter landade jag i Karlstad och fick här den fantastiska möjligheten att via SkandiaMäklarna gå uppdragsutbildningen och bli mäklare som jag under en längre tid drömt om.

Utöver Karlstad där vi har vårt säte så jobbar jag mer än gärna geografiskt brett och förmedlar bostadsrätter såväl som villor eller fritidshus i Kristinehamn, Forshaga, Filipstad och allt däremellan.

När jag inte är på kontoret eller springer på alla fantastiska kundmöten så spenderar jag min tid tillsammans med mina två barn Lias och Milo, samt min sambo Elina vilket ger mig chans att ladda batterierna för veckodagarna som flyger förbi!

Hos mig hittar du en mäklare som varje dag tävlar mot sig själv och som därmed är inställd på att göra allt för att du som kund inte ska bli besviken!

Om du går i säljtankar eller önskar ett förutsättningslöst möte gällande din bostad är du varmt välkommen att kontakta mig. Hoppas vi hörs!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad med mig

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.