Izabella Sistani

Fastighetsmäklare 072-242 11 87

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Izabella

Jag är en "doer" med fingertoppskänsla för förhandling och med enorm passion för att optimera affärer - stora som små! Detta är en egenskap som mina säljare och köpare i Göteborg sätter stort pris på.

Mina färdigheter besitter jag bland annat pga min internationella bakgrund i PR och affärsutveckling samt min karriär som mäklare i Dubai där jag framförallt förmedlat exklusiva objekt. I Sverige har jobbat som mäklare på centrala Östermalm samt över hela Göteborg med både stora och små bostäder.

Att jobba i hårt konkurrensutsatta och föränderliga marknader där jag på daglig basis behövt ta snabba, och många gånger svåra men genomtänkta beslut har utvecklat min analytiska förmåga till en av mina spetskompetenser.

När du väljer mig som mäklare kan du förvänta dig en hängiven samarbetspartner som förstår innebörden av att varje situation och omständighet är unik. Jag agerar aldrig slentrianmässigt och påbörjar alltid en ny affär meden gedigen research och omvärldsanalys med ditt intresse i fokus.

Tack vare min breda och mångfacetterade erfarenheter som mäklare så kan jag ge både mina säljare och köpare den trygghet som behövs när man gör en av sina livs största affärer.

Jag själv är ursprungligen född i Iran och uppvuxen i Halmstad. Som person beskrivs jag ofta som en jordnära och positiv person.

Fastighetmäklarprogrammet läste jag vid Malmö Universitet och min C-uppsats skrev jag i juridik med inriktning på undersökningsplikten - en spetskompetens som är uppskattad och användbar vid köp - och försäljning av både fastighet och bostadsrätt

Är du nyfiken veta mer om hur jag och mitt team jobbar? Slå mig en signal, kom förbi på en kopp kaffe eller skicka ett mail så kan vi prata mer.

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.