Göteborg

Monsungatan 65A

REDO™
  • 2 rum
  • 52,5 kvm
  • Bostadsrätt

Monsungatan 65A

Stig in i denna ljusa och rymliga tvårummare som erbjuder en imponerande utsikt över älven. Här finner du ett modernt och praktiskt hem med alla bekvämligheter du kan önska dig. Vid entrén möts du av en väl tilltagen hall som leder dig in till kärnan av lägenheten.

I det ljusa vardagsrummet finns det plats för både en bekväm soffhörna och ett matbord. Men kronjuvelen i denna bostad är utan tvekan den stora inglasade balkongen, som badar i härlig eftermiddagssol och erbjuder en spektakulär utsikt över göta älvs utlopp och det underbara området runt om. Här finns gott om plats för en loungegrupp och ett matbord, och tack vare inglasningen kan du njuta av detta utrymme som ett extra rum under stora delar av året. Att komma hem från en lång arbetsdag och stiga ut på balkongen för att avnjuta kvällssolen med en uppfriskande dryck är en sann lyx!

Sovrummet, som ligger intill vardagsrummet, rymmer en generös dubbelsäng och har gott om förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob. Köket är modernt och fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva för matlagning och förvaring.

Det finns även en mindre balkong, även den i anslutning till vardagsrummet, där du kan njuta av morgon kaffet samtidigt som båtarna stilla glider förbi.

Detta är den perfekta bostaden för dig som har högt ställda krav och söker ett nytt, fräscht boende med fantastisk utsikt. Kontakta oss gärna för mer information ? välkommen till ditt drömhem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Göteborg

Monsungatan 65A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.