Eric Roberts

Eric Roberts

Fastighetsmäklare
eric.roberts [at] skandiamaklarna.se

Malmöpåg med huvudet på skaft! Att få arbeta med människor och få chansen att vara en hjälpande hand i deras bostadsaffär är något som jag värdesätter högt. Jag har tidigare arbetat som mäklarassistent under mina studieår till fastighetsmäklare och älskar att jobba i branschen med som ofta kännetecknas med många ’’bollar’’ i luften och det motiverar mig.

En bostadsaffär ska kännetecknas av ett stort engagemang, trygghet, uppföljning och framför allt kundnöjdhet vilket jag strävar efter i varje affär. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen - tillgänglighet, full insyn och inga oklarheter. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med köpare och säljare och detta sker enbart om det finns ett bra förtroende som grund. Jag ser mig själv som en driven person som inte är rädd för hårt arbete eller och kommer göra allt och lite till för att guida dig genom kanske din största affär någonsin.

Jag är oerhört stolt att vara en del av SkandiaMäklarna som delar samma värderingar som jag själv och ständigt jobbar på ett fokuserat och kvalitativt sätt.

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar eller vill ha en värdering av din bostad så kan vi prata om just dina möjligheter till en lyckad affär.

4.9 av 5 i betyg från 54 kunder via Hittamäklare

"Slutpriset blev lägre än vi tänkt och blev detsamma som utgångspriset. Utgångspriset borde varit högre. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy